Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno wróciłam od p.Psycholog. Dzisiaj było ciężko, choć odczułam lekkie oczyszczenie. Boli mnie strasznie głowa, czuję się zmęczona. Jakie to szczęście, że Mąż nad wszystkim panuje.

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, dobrze że masz u niego wsparcie, taki mąż to prawdziwy skarb:)

Bellatrix, Kasiu Ty juz posprzatałaś w pokoju, to czas na mnie, a mam sporo sprzatania bo wszystko po remocnie zakurzone:/

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, najlepiej jakas lekka zupa np warzywna, na taki upał całkiem dobry pomysł

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, wiem Kasiu to jesty masakra :pirate: ale musze juz dzisiaj to zrobic, bo przekładam to z wczoraj:/

a samo sie nie zrobi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, tez jak skąds wracałam to torba sobie leżała i leżała ;)

Wiec narazie zmykam sprzątac bo czas ucieka, trzymajcie za mnie kciuki bym nie poległa szybko przy tym sprzataniu;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ladywind, oj tak...życzę wszystkim takich partnerów, ale dodam, że jednak trzeba trochę przeżyć, by zrozumieć i docenić drugiego człowieka.

Jeśli spotka się dwoje rozbitków życiowych, naprawdę łatwiej buduje się nowe gniazdko. Oczywiście warunkiem jest odnalezienie tej właściwej osoby :D

dominika92,ladywind, ja gotowałam zupę kalafiorową, z młodych warzyw, była naprawdę pyszna, do tego koperek, natka i odrobina śmietany.Polecam :!:

dominika92, doszłyśmy dzisiaj do wniosku z p.Psycholog, że ta nietolerancja upału może ukrywać się w lęku przed wyjściem, niezły pretekst mówiąc krótko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, to minie

Skonczylam w koncu malowac te cholerne km plotu :yeah: przez rok nie wezme pędzla do reki! :roll: mam plotowstret :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, dziękuję...to dla mnie nowe doświadczenia. Nie myślałam, że wspomnienia mogą aż tak wiele znaczyć i aż tak boleć :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, na pocztku terapii zawsze jest gorzej..odkopywanie bolesnych spraw nie jest latwe..dlatego niestety tylu ludzi rezygnuje bo nie daja rady tego uniesc...ale potem jest naprawde dobrze i coraz lżej :D pozbywamy sie bagazu ktory przygniatal nas psychicznie do gleby. Chodzic wyprostowanym tez nie jest latwo i na poczatku rowniez dziwne uczucie. MNie chyba z pol roku zajelo uwierzenie, ze nie mam juz tego garba :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, :uklon: Ja też chciałabym się tego pozbyć, bo już tak długo z tym żyję, zbyt długo :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92 :D

Jestem tak rozbita, że nawet spać nie mogę/??/

Mam dwa tygodnie przerwy w terapii, ponieważ pani ma urlop.

Dostałam kilka zadań. Już wiem, jak bardzo pomocne są te ćwiczenia - pomagają określić emocje wszystko, co temu towarzyszy.

Praca z tą Kobietą to wielka przyjemność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.