Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, Gorzej jeżeli jest bez sensu faktycznie.

Nie powiem "będzie lepiej", bo to oklepane... ciężko coś poradzić w sumie.

Dziwny dzień...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_wovacuum_, hej Wiola. U mnie ostatnio ciężko, ale trzeba mieć nadzieje, że bedzie lepiej.

A jak u Ciebie? jak po urlopiku? :)

-- 24 maja 2012, 11:40 --

dominika92, juz jestem u siebie w miescie. Wczoraj wrocilam, choc w polowie drogi zalowalam, ze pojechalam. Dzisiaj bylam u lekarza. mam strasznie wysoki puls. ponad 120 w spoczynku. Jutro badania krwi i zobaczymy jakie będą wyniki, :)

a jak u Ciebie?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam dzis rozmowę w sprawie pracy na 16 30

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, no wysoki, ale to pewnie przez odstawienie leków to wszystko..koszmarne to niestety jest..mam nadzieję, że wyniki będą w miarę ok :)

u mnie dziwnie, jakoś tak ostatnio mniej energii mam. ale zmuszam się do robienie różnych rzeczy, z nadzieją, że to minie.

-- 24 maja 2012, 12:43 --

amelia83, czyli jednak zadzwonili? Trzymam kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, szpinaczek mowisz? mniam!! za mnà chodzà placki ziemniaczane :105:

slow motion, u mnie okej,baterie naladowana po urlopie,teraz czekamy na wynik matury mychy :D ogolnie jestem bardzo zapracowana! ale tylko do wrzesnia bo wtedy zmieniam pracè,nie napiszè nic wiècej zeby nie zapeszyc 8)

amelia83, trzymam kciuki bardzo mocno :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, powodzenia!

dominika92, koszmarne i nigdy wiecej takiej decyzji. I kazdemu odradzam kto bedzie chcial na własną rękę odstawić.

znam to uczucie. zero chęci, zero energii. Może potrzebujesz jakiegoś impulsu do działania?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, stamtąd nie zadzwonili, to w innym miejscu bliżej czyli dobrze jest

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_wovacuum_, a no tak. maturki maturki przecież :) bedzie dobrze na pewno. A nawet jesli sie noga powinie, to ma takie wsparcie jakiego mozna pozazdroscic.

Chyba mam tachykardie, ale przez co to nie wiem. Jutro badania. bedzie dobrze :)

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepisała na pogotowiu jakieś pojebane leki- jeden stosowany w lekkich i średniach zespołach otępiennych, a drugi w idiopatycznym wodniaku błędnika (choroba 50:100000). Niby to miało być na zawroty głowy i nudności. Ale prawdopodobnie spowodowało uboki.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.