Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz hit, "euro" jedyna co wzbudza, to chęć sięgnięcia po granat odłamkowy...

Dobrze że w polsce jest ograniczony dostęp do broni :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim ;)

Stark, mi tam się koko podoba :D Już pół Polski zna słowa refrenu i między innymi o to chodzi :P

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz hit, "euro" jedyna co wzbudza, to chęć sięgnięcia po granat odłamkowy...

Dobrze że w polsce jest ograniczony dostęp do broni :mrgreen: .

To było piękne. Popłakałam się ze śmiechu. :D

LATEK50, pies w sam raz dla Mistrza Jedi ;)

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, Bellatrix, mam jeszcze kicie, troszkę stara ale też kochana, dawniej przynosiła nam myszki i zostawiała je przed drzwiami domu :D

teraz oślepła na jedno oko :( po walce z jakimś kocurem, tak powiedział weterynarz, ale dobrze sobie radzi i mam wrażenie że jej to nie przeszkadza ;)

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, mojej świętej pamięci już niestety kici kosiarka obcięła piętę i też dzielnie dawała radę ;)

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, widze że bardzo kochasz swoje zwierzęta tak samo jak ja. Mam kochanego kocurka i nie wyobrażam sobie życia bez niego, jest tak przywiązany i wszedzie za mna chodzi, zachowuje sie jak dziecko

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

L.E., carmen1988, ladywind, jak pięć lat temu wziołem swojego pieska do domu ze schroniska, szczenie, tak myślałem że kicia się nerwicy nabawi, normalnie chodziła przeważnie po parapetach okien i była prawie cały czas grubsza tak stroszyła sierść :D, a teraz można powiedzieć że żyją w zgodzie ;)

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fajnie, czesto tak jest że pies z kotem jak sie poznaja to zostaja przyjaciólmi i jedno żyć nie potrafi bez drugiego

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idę na fajkę

hej widzieliście żenujący hymn igrzysk euro 2012 ....płakać się chce, niezły joke

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marsal2, nie tnij się proszę...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to była taka przenośnia. Teraz uświadomiłem sobie, że nienajlepsza biorąc pod uwage tematykę forum. :/

Do samookaleczania się na razie jeszcze mi daleko. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.