Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50, ooo dziękuję jednak jest mleko i kawa nierozpuszczalna mam kawę

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za chwilę czas ogarnąć pokój...tu jest wszystko dziś...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, spotykają się regionalni poeci,rozmawiają o książkach to się nazywa dyskusyjny klub książki,sztuce,regionie i chwalą swoimi dziełami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, chyba coś podobnego tylko inna nazwa

-- 04 maja 2012, 10:22 --

Jeszcze mam w planie odwiedzić Tatę na cmentarzu co też mnie cieszy tylko póki co nastrój do bani bo wczoraj nie mogłam spać,nałykałam się leków i teraz nie mogę się rozbudzić,śpię na siedząco.

Idę sobie zrobić świeżej kawy i śniadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, ja też robię pranie sprzatam i na 17 terapia

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.