Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

o, jak to?

a tu też nieźle, tylko pusto i nudno i z tej nudy nawet bym coś zrobiła, ale mi się nie chce xD więc tak dziwnie trochę.

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testy mam, no ale na szczęście nikt nie może się do nikogo słowem odezwać, każdy o innej godzinie kończy, dla przykładu dziś nikogo nie ujrzałam, wychodząc z sali 8) Jedyny kontakt to pomiędzy segmentami testu, no ale odburknę odpowiedź i jest git :mrgreen:

'nudno, zrobiłabym coś, ale mi się nie chce' - skąd to znam! Niby mi nudno, siądę na kompa, czas mija i tyle z moich ambitnych planów :< Np. dziś miałam powtórzyć matmę i co? Jajco! :roll:

-- 24 kwi 2012, 20:12 --

dominika92, dlatego mam kota - jego to wystarczy na balkon puścić, ale to rzadko, jak mu się zachce. No i boję się psów :hide:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć dominika92, też bym poszła spać :105:

Abbey, ach testy! i jak? dziś pierwszy był?

no właśnie ja muszę spodnie wyprasować chociaż, ale to jest taki wysiłek! żelazko wyciągnąć, deskę rozłożyć, wyprasować, pochować ... książkę ostatnio wzięłam z biblioteki i też się zebrać nie mogę. takie warzywo trochę xD

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, :smile: Ja się boję wszystkich - i dużych, i małych. Nawet jak przyjdzie do nas do domu pudel ciotki, który przecież jedynie chce się bawić dostaję paniki jak mój kot :mrgreen:

ninja, matma będzie ok, jeżeli nie dowalą dużo geometrii. Nienawidzę jej.

Tak, mamy angielski - na dwóch poziomach.

-- 24 kwi 2012, 20:31 --

Mirabeleee, łoooo, to nieźle! :great: Ja mam z wosu maxa, z historii nie mam dwóch albo trzech - nie pamiętam jak jedno zaznaczyłam :mrgreen:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.