Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

LATEK50,

ba wyczytałam ,ale juz wczęsniej się domyśalałam,ze na południu bo napisałes ze zero było wtedy u ciebie a nad morzem było cieplej więc brałam góry pod uwagę a tak poza tym, zaciekawiłeś mnie więc wiesz ;)

-- 25 kwi 2012, 20:43 --

LATEK50,

widze ,ze zmieniłeś nicka czyżbyś wkroczył w nową erę zycia? i zmiane kodu z przodu :?:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myrcella, dobrej nocy :papa:

a ja witam , oglądacie mecz?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., hej Misiu ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mecz z kumplami oglądam :o , jutro jadę na terapię za kumpelę bo ona w pracy, potem na szkolenie z psami

a spokojnie u mnie, nie wróciłam jeszcze do pracy, w sobote wyjeżdzam do berlina na majówkę :yeah:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, no no faaajno :D aaa ja wyjeżdżam tez na majowke, z tym ze na tygodniowe chlanie nad jezioro ze studentami polibudy :mrgreen: a jaki meczyk oglądasz? piłki nożnej?

carmen1988, no ekstra ;) oj niemiecki to jeden z nielicznych popularnych języków którego się nie uczyłam :P

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak real madryd- bayern monachium

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, mrauu, to grubo. Fajnie :D ja z kolei oglądam z siostra teledyski One Direction, takich przydupasnych miękkich chłopców, ładnie śpiewają, taki boysband. Siostra mnie zmusza ehh :( wole mecz :(

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka, ja próbuję się obudzić :shock:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, ja od 7 na nogach, dziwnie tak :P pościerałam kurze w jednym pokoju..nie tak jak bym chciała, chciałam to rzucić po 5 min ale przypomniałam sobie co mówiła pani psycholog..lepiej zrobić mniej dokładnie niż nie zrobić nic..no i jakoś poszło..później drugi pokój..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.