Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, dobrze, ze masz oparcie w chłopaku, a to ze masz gorsze dni? hm... każdy człowiek je ma. To, że coś nie wyszło nie oznacza, że nie mozna zrealizować to w późniejszym czasie. :)

Bellatrix, widzę, że bardzo źle na Ciebie to podziałało, ale nie dziwie się. Zregeneruj siły na nowy tydzień. A jak Twój brat się miewa?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, ale jak widzę coś nastroje nie dopisują....

dominika92, Każdy miewa gorsze dni, walcz,małymi kroczkami do przodu, wyjdziesz z tego.

Bellatrix, Oby bratu się polepszyło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, a ile Twój brat ma lat? szkoda go również :( ale dobrze, że ma Ciebie, w razie co na pewno mu pomożesz jak będziesz umiała..

arhol, slow motion, jasne, gorsze dni ma każdy, tylko niektórzy potrafią to do siebie dopuścić a ja nie. Chciałam jechać na tę działkę, ale za dużo złych czynników się nałożyło, moja mama też się źle czuje i woli zostać, planujemy wszyscy razem jechać za tydzień. A ja głupia i tak się dręczę :D Choć normalny człowiek pewnie by o tym zapomniał dawno, mi po prostu czasem zależy za bardzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amon_Rah, W katastrofie kolejowej w Szczekocinach koło Zawiercia zginęło 15 osób, a 56 zostało rannych.

dominika92, Nie zadręczaj się tym, pojedziecie za tydz. i wszystko będzie ok ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, kobieta zakochana to kobieta slepa.

To wiedza książkowa czy wynikająca z własnych doświadczeń? :mrgreen:

Ja postanowiłem się dzisiaj trochę polenić. To co miałem dziś załatwić załatwiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix , współczuję, sytuacja nieciekawa.. :(

Najgorsze w tym wypadku jest to, że faktycznie nie możesz zrobić nic, poza wycofaniem się i włączeniem pozornego "nie rusza mnie to".

Żal w tym przypadku Twojego brata, dobrze byłoby, gdyby atmosfera po prostu za bardzo nie haczyła o niego, ale zapewne rejestruje, co się wokół niego dzieje.

Facet często pije? Jak, generalnie, wyglądają Wasze (Twoje-jego) stosunki?

Jakkolwiek dziwisz się mamie, że go tłumaczy, w jej mechaniźmie, niestety, jest logika. Logika osoby tkwiącej w tkosycznym, zależnym związku..

:(

A co się robi? Traci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich :)

Laima też nie lubię koszmarów.

A dzisiaj miałam sen o zębach... Ilekroć mi się śnią ZAWSZE prędzej czy później ktoś umiera. Taki proroczy sen.

Najlepszy plan na szczęście?

Nie planować.

Poprzez nasze absurdalne kompleksy kryjemy w sobie to, co najlepsze.

Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aria, rzeczywiście,według mojego sennika sen o utracie zębów świadczy o śmierci.To niesamowite,że masz takie prorocze sny,choć w tym wypadku współczuję,to naprawdę ciężkie.Trzymaj się i nie zadręczaj się tym.

Bellatrix, witam

Vett, hej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix tak sobie czytam jak piszesz z Atalią i zastanawia mnie jedno: długo on mieszka z wami?

Vett Hej! :)

-- 04 mar 2012, 12:57 --

Laima za każdym razem jak mam ten o zębach ogarnia mnie strach, bo nie wiem kto tym razem umrze. I to nie jest tak, że za dwa trzy dni. Nawet do miesiąca czasu się spełnia... No cóż, co ma być to będzie.

Spokojnie, nie zadręczę się tym ;)

slow motion Witam! :)

Najlepszy plan na szczęście?

Nie planować.

Poprzez nasze absurdalne kompleksy kryjemy w sobie to, co najlepsze.

Świat jest taki, jakim go widzisz. A sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, ciężko.. Dobrze, że udało Ci się wypracować jakiś tam dystans w stosunku do niego.. Póki co trzymaj się myśli, że to przejściowe, zaciskaj zęby.. :?

Postaraj się zrobić dziś coś dla siebie, mimo wszystko ;)

A co się robi? Traci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, No tak, ale sama widzisz że nawet z terapią mam problemy.. boję się wtorku.. jeśli mi powie, że nigdy nie przyjmie mnie prywatnie.. już mogę spisać terapię na straty.. jest jedyną osobą która może mi pomóc.

-- 04 mar 2012, 12:39 --

Bellatrix, Będę ją prosić na kolanach aby zaczęła mnie już teraz dodatkowo przyjmować prywatnie, to może mi dużo pomóc w obecnej sytuacji.

Mówiła, że możemy spotykać się 2 razy w tygodniu państwowo, jednak po 3 miesiącach i tak będzie trzeba wyrównać ilość spotkań i dać raz na 2 tyg lub 1 raz w tygodniu i wtedy szybciej skończy mi się terapia.. Więc to rozwiązanie jest dla mnie bez sensu...

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.