Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, ja Cię też moooccnoo przytulam ;)

W poniedziałek będę mieć takie ćwiczenia- antropometria... i każdy ma się rozbierać, będziemy się mierzyć (na zal.), żeby umieć w przyszłości dokonywać pomiarów pacjentów. Przecież ja się nie rozbiorę przy tej babie do bielizny, bo mam brzuch pocięty i nogi też... :why: Dzisaij inna grupa miała i faktycznie każdy był zestresowany, bo kazali się rozebrać :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponoć tak, żeby pomiar był wiarygodny. Nie wiem, ubiorę się w obcisłą blzkę na ramiączkach i jakieś getry czy coś, nie ma bata ja się nie rozbiorę ! Przy tej babie na pewno nie, przy mojej O. tak, ona o wszystkim wie, ale przy nikim innym !!! wymyślają:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

izzie, ostre ćwiczenia :shock:

Vett, tak, dziś miałam wycieczkę, to masakra była XD w ogóle niepotrzebnie jechałam, mogłam sie uczyć. szliśmy przez las i się zgubiliśmy milion razy i ostatecznie dotarliśmy do oczyszczalni na jakieś 15min, żeby zobaczyć taką tablicę, która pokazuje schemat całej oczyszczalni z parametrami, a potem laboratorium. a potem wracałam z buta.... dużo kilometrów, aż sprawdzę na google maps :pirate: w jakimś takim kropiącym czymś, ueh.

dobra, i się pochwalę, że zaliczyłam dopytkę! :yeah:

Wyglądam zdrowo, ponętnie i rumianie. Wcale nie widać, że nie żyję.

The prettier a girl is, the more nuts she is.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, no nie....znowu sie tu cxzuje dziwnie....i wszytsko mnie rani i dotyka i lepiej by było zebvym poszla....bo tylko sama sobie dodaje.... :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, no....wiem ze chcesz mnie pocieszyc....słodka jestes...

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abstrakcja, myślę, że gdyby tak nie było, to Vett, by tak nie pisała... ;) Jestem krótko na forum, ale wiesz, że czytałam już dużo wcześniej i widać, że jesteś wartościową osobą, tylko troszkę się pogubiłaś... Więcej wiary w siebie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dzisiaj.... :!::!:

Po, jednak, bezsennej nocy :(:( , mam zamiar za chwilę chociaż zdrzemnąć się.... :mhm::mhm:

Wypiję swoją kawę /inka z cynamonem/ i spróbuję...

......i miłego dnia życzę wszystkim :D:D

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.