Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

girl anachronism, http://kobieta.wp.pl/gid,13292018,img,13292038,kat,52556,title,Co-zmniejsza-piersi-Im-wiecej-kawy-tym-mniejsze-piersi,galeriazdjecie.html?ticaid=1dada - będziesz miała mniejszy biust ;P

-- 04 sty 2012, 13:33 --

DarkMaster, ooo no i się pojawiłeś :)

Życie nie jest problemem do rozwiązania...

jest realnością, którą warto doświadczać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, no ale ja chciałam pracować nad sobą i swoimi lękami a w nocy to gdzie ja pójdę? :( Już sama nie wiem..chłopak mnie budził ze 2h a ja nie byłam w stanie wstać bo usnęłam o 4..

Thazek, no muszę.. w dzień to ja nie śpię, tzn kładę się poźno i wstaję o 13 więc potem spać mi się nie chce :evil: a rano żadna siła mnie nie da rady ściągnąć z tego łóżka..dziś w końcu pies na mnie wskoczył to mnie obudził :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, czytałam gdzieś jeden ze sposobów jak to się leczy. Otóż, jak zapewne wiesz z doświadczenia - mówienie sobie "dziś pójdę spać wcześniej i wstanę o 8!" niewiele daje. Dlatego wymyślono odwrotny sposób. Dziś poszłaś spać o 4. Więc jutro pójdź spać o 5, następnego dnia o 6, potem o 7 itd. Aż dojdziesz do "normalnego" trybu. Ja nie mogę tego spróbować, bo pracuję, ale skoro siedzisz w domu, to może akurat...

-- 04 sty 2012, 15:37 --

nextMatii, cześć Mati

*Wiola*, właśnie, jakie? :mrgreen:

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, przeciwniczka tych uzależniających :P kiedyś brałam na sen właśnie hydro, ale teraz nie tyle mam problem z zasypianiem co po prostu musze się przestawić na spanie nocą a nie spanie od rana (późnej nocy) do południa..więc w sumie taka tabletka na jeden raz by się przydała :P

Kiya, hmm ale im później pójdę spać tym pewnie później wstanę więc nie wiem czy to się sprawdzi..

nextMatii, ano znowu, bo znowu pół dnia zmarnowałam i ..no wr...wyklinam siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.