Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

pisanie o takich rzeczach na forum publicznym to wg Ciebie jest introwertyczne zachowanie?

pewnie nikt nie widział, co nie?

Pewnie nie jest. Szczerze powiedziawszy widziałem tylko ostatni post. I nie pasował on do określenia "rozdmuchiwanie". Jakkolwiek by ocenić zachowanie sprzed 24 godzin, moje obecne zdanie jest niezmienne i nie ma tak naprawdę dużego związku z tą oceną. A brzmi to moje zdanie tak, jak napisałem powyżej: nie jest w obecnym interesie ali rozdmuchiwanie tej sprawy.

Uważałem, że moje zdanie powinienem wypowiedzieć, bo jest ważne. Po wypowiedzeniu go zamierzam być konsekwentny i nie wypowiadać się więcej w tej kwestii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziennikarze wszedzie szukaja sensacji,

matka klepnie dziecko w pupe i od razu leca z kamera do pomocy spolecznej i robia wywiady z sasiadami i wszystkich pytaja " czemu nie zareagowaliscie, to moglo sie skonczyc tragicznie", przykre ale prawdziwe...

trzeba chyba sobie zadac pytanie " czy ja chcialabym zeby mowili o tym co zrobilam w tv?" i zastanowic sie co mysla osoby ktorych to bezposrednio dotyczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi dzisiaj poprawił się z lekka humor. Ciekawe na jak długo? :)

Edytowane przez Gość

Coś straciłem. Nie jestem do końca pewien co... ale wiem, że nie zawsze czułem się taki... uśpiony. Ale wiecie co? Nigdy nie jest za późno, żeby to odzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.