Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Lady_B, czytając ten fragment przypomniałam sobie jak moja najmłodsza leżała w szpitalu na zapalenie płuc. Odwiedzając ją przeniosłam na sobie od razu zarazki szpitalne, nie dość, ze ja się pochorowałam to dwójka starszych dzieci też i wylądowała w szpitalu z problemami jelitowymi i odwodnieniem. A ja musiałam chodzić do całej trójki. To było tuz przed świętami Bożego narodzenia 10 lat temu.

och życie czemu tak pędzisz?

nie dajesz sercu oddechu

czy kiedyś za tobą nadążę?

czy umrę nawet w pośpiechu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, :twisted:

dobra kochani zaraz mi padnie bateria w lapku także uciekam i naładuję ją jak wrócę z terapii... bleeeee Powiem dziś pani doktor że jestem na nią zła :mrgreen: w końcu jestem czubkiem to mogę nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakoś lękowo... to słońce mnie oślepia, a za godzinę muszę wyjść z mieszkania, bo mam usg tv :roll: (nienawidzę tego :pirate: ), no a potem popołudniu czeka mnie podróż autobusem, bo jadę znów do domu rodzinnego... w taką pogodę najchętniej nigdzie bym nie wyłaziła. tak więc dzisiejszy dzień = stres. :pirate:

Domi, :nono: JEDZ. Poproś może P., żeby robił większe zakupy, w każdym razie żeby nie było tak, że nie masz nic w lodówce cały dzień... :roll:

"Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania"

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia, otwierają się inne, ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo, że nie widzimy tych drugich"

Helen Keller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, wiem, że ostatnio dużo zjadam, no ale nie mów, że doszło, aż do tego, że wyjadam na lunatyku z cudzych lodówek :mrgreen:

Coś straciłem. Nie jestem do końca pewien co... ale wiem, że nie zawsze czułem się taki... uśpiony. Ale wiecie co? Nigdy nie jest za późno, żeby to odzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.