Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia, trzymam kciuki. :great:

Rafał, zobacz do dzisiejszego dnia.... siedzę i rozkminiam...... no i nie czuję się kwitnąco..:(

poprawka - do jak się czujecie

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego ja nie potrafię dużej pospać? :( Nawet jak idę spać po pierwszej, to budzę się około 7 - a mam wakacje i wszyscy się w domu na mnie dziwnie patrzą...

Coś straciłem. Nie jestem do końca pewien co... ale wiem, że nie zawsze czułem się taki... uśpiony. Ale wiecie co? Nigdy nie jest za późno, żeby to odzyskać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uspiony, taka Twoja natura. Ja też tak zawsze miałem. Od najmłodszych lat do 20 roku życia, właśnie tak mniej więcej wyglądał mój zegar biologiczny. Po prostu tyle snu Ci wystarczy. Nie jest to żadne zaburzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze czas...nazbierac recept i zmienic dietę......

wszystko mnie boli...jak pomyslę o tym neurochirurgu i neurologu to.... :cry:

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, no u mnie też tak czasem bywało ..... gdybym te wszystkie leki , których nie wykupiłem odkładał do kartonu po TV to dziś byłby pewnie pełny - taki lajf raz pod wozem raz na wozie.

Ja tu jeszcze wrócę ;))))))))))))))))))))))))))))))))

K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.