Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

lekarz wkurwiony bo nie wspołpracuje i sama nie wiem co bym chciala i mam mechanizm wyparcia i jej przerywam i jej wmawiam i na dodatek biore benzo a ona jest niezadowolona....fak....lekarz sie dziwi ze ja niestabilna....wchodze we wkurwa...dostałam ataku furii w lidlu...a ta sie pyta czy ja nie spie na stojaco po benzo....

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, zobaczę...ale nastawienie mam bleee, sama wiem najlepiej co powinnam....ale weź i to zrób :(

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buka, padłam ze śmiechu:D hahaha:D

Ja to wiesz, trójki się dorobiłam w jednym roku xD.

Sabaidee, gdyby to moje było, to może na skraju załamania bym spróbowała:P

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thazek, he he he w terapeute młotkiem :) policjanta kiedys wytarmosilam za bary ale terapeutów sie bojam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem zmęczona...tak ogólenie .... zmęczona i zniesmaczona i zdegustowana.... zwlaszcza tą PP dzisiaj :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie już dzisiejszy dzień wykończył a tu trza na nockę iść :( ta wizyta u dentysty mnie tak zestresowała... :-|

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.