Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

bretta, ja już na nic nie liczę... muszę tylko jakoś dotrwać do kolejnej wizyty u lekarza...

zebys sie tylko tak nie rozczarowała wizyta jak ja dzisiaj...

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, wiem, że cokolwiek byśmy nie powiedzieli Ci nie pomoże, najchętniej posiedziała bym z Tobą przy herbatce, mogłabym być zupełnie jakby mnie nie było i pilnowałabym tylko żebyś dzisiaj nic nie łyknęła...

Edytowane przez Gość

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, :* bałam się ,że mnie zjedziesz:)

dune, Wygłaszcz, strasznie mi się chce być wygłaskaną :roll:

kładz sie no tu zaraz miedzy moje koty dwa :) juz gotowe :)

głaski idą........

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, Koty to ja też mam, ostatnio często śpię z całą moją "trójcą" Ale tęsknie za takim ludzkim głaskaniem :twisted:

ależ ja cie głaszczę po ludzku :) tylko ulozylam między koty zebys mięciutko miała kochana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, :* bałam się ,że mnie zjedziesz:)

kurde nawet mi to do głowy nie przyszło... po chwili tylko miałam taką myśl "skąd do k... nędzy tyle osób nagle ma mój nr"... Przed chwilą gadałam z Waplo... sam się przyznał ;)

za co ja bym miała was zjeżdżać? to przecież ja odpierd... cyrki, nie wy :*

bretta, za późno... w sensie że mama wróciła niedawno i poczęstowała winkiem... lampeczką... nie mogłam odmówić ("mamo nie wypiję bo wczoraj tak zachlałam i zaćpałam że mały włos znalazłabyś mnie teraz sztywną" zabrzmiałoby głupio...) no więc sobie sączę... mocząc usta... a co do leków to jeszcze mam tego sporo we krwi chyba bo cały czas czuję taki mega spokój... mimo wszystko...

Korba, yyyyy no na pewno spokojna... taka spokojna że aż wyprana z emocji... rozklekotana w środku jednocześnie... niedobrze mi, kręci mi się lekko w głowie no i mam takie poczucie "niepowodzenia"...

jednak przeważa WSTYD

godzinę biłam z myślami czy wejść na forum czy nie... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, nie wstydź się. Ja też miewałam takie jazdy, często.

Najważniejsze, że jesteś cała! Ja też się bałam, że się wkurzysz, że dostaliśmy Twój numer, ale to było tylko i wyłącznie z troski.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, no na tym kończę... jeszcze cały czas nie wypiłam tego... tylko taki łyczek... spoko...

wiola173, o ja... to więcej zdrajców jest na tym forum...?? eh musiałyście się nieźle nagimnastykować i nadenerwować przeze mnie :(

Korba, nie wkurzyłam się bo wiem przecież że to z troski... ale gdyby ktoś mi smrodu na fb zrobił to już bym się wkurzyła serio... :?

idę za tydzień do doktorka i mu już powiem całą prawdę i tylko prawdę ...

właśnie wyczytałam że depakine może mieć taki skutek uboczny że zwiększa/ wywołuje chęć zrobienia sobie krzywdy :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady_B, dużo leków może mieć taki efekt uboczny...

Ja się mogę przyznać że dałam numer Wioli, ale sama też go musiałam zdobyć:P. Wszyscy się martwimy no. :*

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo generalnie leki zwiekszające energię przy zmniejszonym nastroju moga powodowac bardziej zdecydowane kroki w niebezpiecznych kierunkach....a depakina jest przeciwdrgawkowa pzrede wszytskim i wyciszająca...az dziwne, ze ma takie skutki :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.