Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

No to zróbmy po prostu "Spampost", który będzie czynny niezależnie od godziny.

Wniosek odrzucony.

Na jakiej podstawie? Wystarczy zmienić tytuł nocnego tematu i będzie git. Po co tak rozdrabniać luźne dyskusje tego typu?

Sabaidee, ile czekałeś z naciśnięciem "Wyślij"? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"poranna skowronica" wita !!!!!!

Kawencja już zaliczona, może ktoś zajara chociaż ze mną? :)))))

"Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz, gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów (...) Czy w bezsilnej złości łykając żal, dać się powalić, czy się każdą chwilą bawić, aż do końca wierząc że los inny nam pisany jest..........."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KeFaS, jakoś tak wyszło, że całkiem niedługo - jakieś 3-4 minuty :Dwielkamała, ja też już po kawencji i trzech petach jako że jestem w fazie nakręcania się do świetlanej przyszłości. Dla towarzystwa czwartego wypalę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, no chyba sobie drugą strzelę :) Sabaidee, bo wpadniesz w nałóg :))))))

"Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz, gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów (...) Czy w bezsilnej złości łykając żal, dać się powalić, czy się każdą chwilą bawić, aż do końca wierząc że los inny nam pisany jest..........."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, szczerze to nie wiem. Mam w kuchni dużą paczkę tytoniu i pudło gilz i co jakiś czas sobie skręcam. Jak jestem podładowany i mam coś do załatwienia to więcej. Jak wychodzę z domu to nie biorę fajek ze sobą i udaje mi się bez nich przeżyć. Miesięcznie wypalam ok. pół kilo tytoniu. Muszę coś z tym zrobić. Nie ma mi kto w domu dawać po łapach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.