Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przymierzam się, żeby pracować w IT. Z tym, że nie potrafię sobie wyobrazić co takiego tajemniczego tam ci ludzie robią, że im się płaci jako "specjalistom". To jakaś zamknięta sekta. Nie wierzę, że ta praca wymaga 5-letnich studiów i wielkiej wiedzy. Większość teoretycznej wiedzy się nie przydaje zapewne. Właściwie to nie wiem jak się mam za to zabrać, co czytać.

A czas leci, postanowiłem że do 30-stki skończę jakieś studia i zacznę pracować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe,a ja się przymierzam żeby pracować w branży górniczo-hutniczej,z tym, że nie potrafię sobie wyobrazić co takiego tajemniczego tam ci ludzie robią, że im się płaci jako "specjalistom". To jakaś zamknięta sekta. Nie wierzę, że ta praca wymaga 5-letnich studiów i wielkiej wiedzy. Większość teoretycznej wiedzy się nie przydaje zapewne. Właściwie to nie wiem jak się mam za to zabrać, co czytać:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, to życzę wytrwania w postanowieniu. ;)

Ciekawe spostrzeżenie dotyczące "specjalistów", też czasami się nad tym zastanawiam. Pracowałem pół roku w banku, można powiedzieć jako "specjalista" od wszystkiego, praktycznie bez doświadczenia, całkowicie ukończonych studiów (licencjat z zupełnie innego kierunku), bez szkoleń i myślę, że dobrze robiłem to co należało do moich obowiązków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.