Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

wieslawpas, tak. Ale ja się staram od kilku lat z tym walczyć. Największa do tej pory akcja walki z odrazą do świata normalsów miała miejsce na studiach, kiedy zdecydowałem się wyprowadzić do akademika. I terapia szokowa trochę mi pomogła. Co prawda nie stałem się "duszą towarzystwa" ale przywykłem nieco do ludzi.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, stwierdzoną mam dystymię. Poza tym jakieś inne cuda, ale psychoterapeutka nie powiedziała mi dokładnie co to. Na pewno fobia społeczna (którą udało mi się nieco okiełznać samodzielnie).

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Ty piepszony szlachcicu,żeby takie bogactwo śfirofate mieć D: .

Burżua,w dupie sie poprzewracało D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, pewnych rzeczy na zewnątrz nie widać. Poza tym poznałaś mnie w realu jak było już ze mną lepiej ;) .

-- 05 kwi 2014, 20:36 --

Kestrel, najsampierw we łbie a teraz i w dupie :pirate: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, mi to wielkiej różnicy nie robi - jeśli widzę w nich piękno, to niema dla mnie znaczenia czy są duże czy małe :D

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.