Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, kurfa mać,polska być trudna jenzyka....oh wait,won do garów,nie pyskować mi tu ^_-.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ale juz po dobranocce, gary poszly spać :P

Variable, a za co masz ostrzezenie, co mendo przeskrobałaś :mrgreen::mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, z tego głodu mi zaczęło odbijać :roll: zostałem wychowany przez siostrę na mało konkretnego chłopa i ja nie wiem czy chce w życiu w prawo czy w lewo, dlatego tak kasuje konta i wracam :P

Kestrel, potem, jak wałek odłoży... na razie 2 kroki dalej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ten od kanapek teraz pewnie garów pilnuje, wiec ja nie muszę :angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Mam tarcze policyjną,podp*rdoliłem berkutom z majdanu,dawajta tawariszu :pirate:

btw,summon zadziałał,przerażająca moc ^_-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jestem w stanie to wybaczyć, bo sama zninkełam :D ale tu się zawsze wraca <3 to ja brata wyślę na jakiś obóz przetrwania czy coś to brat skonkretnieje :P popracujemy nad tym :P

-- 28 mar 2014, 22:23 --

Kestrel, nierób tutaj drugiego majdanu :P:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema dzisaj mam ciezki dzien duzo napiec. Wczoraj noca zażylem 4 tabletki tiscerinu, do tego zolpirem. zaspałem, ale obudzilem sie z napieciami. Kolega w biurze zaytal sie mnie czy na cos, choruje bo dziwnie wygladam, terepeutka tez to zauważyka i walnęła i tyrade na temat uzależnienie od leków, kasjerka w kasie tez powiedziała mi że mam takie dziwne podkrążone oczy. Ide wieczorem na parking na pogadanke do Edka, on pewnie nie bedzie mi paytrzyl w oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w sumie racja.. troche rozrywki nie zaszkodzi ;)

Śmiercionauta, Absinthe, bobry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a Ciebie to miesiąć czasu nie było na forum,ale pewnie miałaś sesje dlatego jesteś usprawiedliwiona ;)

Absinthe, ja niestety nie mogłem lenić się w pracy :// musialem zapieprzać jak mały chińczyk na polu ryżowym.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, tak, bardzo dobrze, dziękuję za pamięć :) a u Ciebie co słychać?

-- 28 mar 2014, 23:03 --

amfce! to on jeszcze zyje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.