Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Rutynowo,nastrój zmixowany,motywacja do czegokolwiek pożytecznego,oh well,kiedyś słyszałem legendy o czymś takim.

D:

Ale pal licho,bywały gorsze dni

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, jakie carlo rossi, dawaj idziemy po sangrie albo jakąś mocną wiśnię, nie ma co się w luksusy ładować, bieda coraz większa

Mushroom, z tym szitstormem to nie myślałam akurat o Tobie, ale skoro już się chwalisz, to i ja Cię pochwalę za bycie grzecznym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, :lol:

a mnie odpręża ogladanie horrorów, :lol: albo cos o seryjnych zabójcach. Obejrze sobie Miasto Śmierci na faktach o zamordowanych kobietach w mieście Juárez :yeah: Zbrodnie niedoskonałe kończę oglądać. :twisted:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Hmm, u mnie zakończyła się przygoda z bimbrem,gdy próbowałem polać wszystkim,twardo biorę i bezkompromisowo leje do kielonów...

był 1 mały problem,zakręcona flaszka.

To był omen by powiedzieć sobie STOP.

u mojego ojca i wujka zaś skończyło się rzyganiem.

I jazdą na motorze o 1 w nocy po pepsi,z niezłymi % w głowie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, :lol: ja tam z psychologiem rozmawiałam czy takie metody odprężania są normalne to stwierdził, ze tak i nie widzi w tym nic patologicznego. Jakby nie patrzeć ja jestem mocno wrazliwa i empatyczna i dobre to jest bo wtedy umysł zaprzątuje sobie sprawami które obejrzałam ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, :lol: ja tam z psychologiem rozmawiałam czy takie metody odprężania są normalne to stwierdził, ze tak i nie widzi w tym nic patologicznego.

A mnie właśnie co tydzien pyta czy pilem w weekend, odnosze wrażenie, że uważa, że mam z tym problem, chociaż nie pije tydzien w tydzien :D

I zanim pojmiesz co jest najważniejsze w tym syfie, nie raz się potkniesz syzyfie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.