Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, jakie carlo rossi, dawaj idziemy po sangrie albo jakąś mocną wiśnię, nie ma co się w luksusy ładować, bieda coraz większa

Mushroom, z tym szitstormem to nie myślałam akurat o Tobie, ale skoro już się chwalisz, to i ja Cię pochwalę za bycie grzecznym.

ja aniołek jestem ;):oops:

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piterotr, Litr by mnie zayebał,0,5 może nie.

Nie wiem

kupmitrumne, bycie porządnym obywatelem jest nudne D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, nie wiem czy masz teraz na mysli odpreazanie poprzez picie alkoholu czy ogladanie programow o seryjnych mordercach :D

Oglądam taki dokument i myslę o ofiarach które zostały zamordowane i ich rodzinach.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, nie wiem czy masz teraz na mysli odpreazanie poprzez picie alkoholu czy ogladanie programow o seryjnych mordercach :D

Oglądam taki dokument i myslę o ofiarach które zostały zamordowane i ich rodzinach.

To chyba jednak lepiej się napić ;)

I zanim pojmiesz co jest najważniejsze w tym syfie, nie raz się potkniesz syzyfie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piterotr, Ja również okazyjnie,piwa nie lubię D:

-- 06 mar 2014, 19:12 --

kupmitrumne, otóż to,to zabawniejsze D: !

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, :lol: albo filmy gore. Chociaż 997 lepsze z lat 90 oglądanych jako dziecko to było to :twisted:

Pamietam jak czytałam o Maniakach z Dniepropetrowska. Strasznie potem rozmyslałam o tych ofiarach i jakie to były bestie a nie ludzie :hide:

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, spoko, ja niestety też mam słaby łeb, ale to dość ekonomiczne. Wychodzi przede wszystkim taniej

jedna Sangria , albo pół litra i jesteśmy śnięte ryby :lol:

-- 06 mar 2014, 19:16 --

Kestrel, Dobra to idziemy pobić żula i okroimy go z flaszki :> przy okazji uprowadzę niedoszłego ojca moich chińskich dzieci :tel2:

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, okas.

piterotr, A oranżada,why not,choć rzadko kiedy pijam coś tego typu D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, pamietam jak chodziłam do szkoły średniej czy końcówka podstawówki to było jak mi zapadła w pamięć sprawa rozpuszczenia zwłok dwójki młodych ludzi przez jakiś gang. Najpierw ta dziewczynę zgwałcili na oczach tego jej chłopaka a potem ich zamordowali a zwłoki wrzucili do rzeki nie wiem czy nie nawet do Wisły :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, :lol: albo filmy gore. Chociaż 997 lepsze z lat 90 oglądanych jako dziecko to było to :twisted:

Pamietam jak czytałam o Maniakach z Dniepropetrowska. Strasznie potem rozmyslałam o tych ofiarach i jakie to były bestie a nie ludzie :hide:

997 było zajebiste, Fajbusiewicz, te inscenizacje i taki łysy, który zawsze grał kryminalistę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.