Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

impermeable, To jak sądzę u "sir herbaciarzy" siedzisz?

Pewnie jedyne tematy to kijowa pogoda,herbata,i królowa damn it.. :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, ja się do Krakowa wybiorę prawdopodobnie wkrótce, dawno mnie tam nie było

Pisz, jakby co, można się spotkać:)

wysłowiona, okej nie przyszło mi do głowy nie rozmawiać w ogóle o niczym :)

No ej, znalazłoby się coś:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

impermeable, kierowałem się myślą że podobno w UK mają syfiaste żarcie. :mrgreen:

A co do tych dyskusji,to bardziej o brytolach myślałem :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

impermeable, Raczej zbieranina,ale i czasem używane,powiedzmy sobie szczerze,zarówno nożem za xxx zł,zrobisz to samo co tym bazarowcem za 20 zł :mrgreen: .

Ale czasem trzeba coś uciąć,przyciąć,otworzyć,do tego noże są używane :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

impermeable, Niee,nie należę do elitarnych oddziałów łysych bojówek,określających się "kibicami" :mrgreen:

Ale podziwiam ludzi którzy potrafią profesjonalnie nożami walczyć, i mają na tyle mózgu,by nie korzystać z tego do samoobrony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

impermeable, W większości są to tylko treningi atrapami,nie prawdziwymi ostrzami,ewentualnie symulacje cięć.

Co do samych noży,ale i też i innych form walki itp - można przejść wiele kursów,treningów,sposobów...

Ale w przypadku ataku, i obrony - do bycia zranionym, i zranienia,czy zabicia - nie przygotuje żaden kurs,po prostu żaden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.