Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

impermeable, nie wiem czy zadziala... nie od dzis wiadomo, ze do serca mezczyzny trafia sie przez zoladek :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ten tydzień zastój,choróbsko + śmierć w rodzinie i pogrzeb.

Candy14, Oj tam.. :mrgreen:

Ale marudzić i zawracać głowę mam nadzieje potrafisz... :mrgreen:

A że to skarpety leżą,a to koszula,a to o jakimś talerzu i te inne :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no wlasnie w tym problem , ze nie zwracam uwagi na takie pierdoly..chyba ze jestem przed okresem :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no wlasnie w tym problem , ze nie zwracam uwagi na takie pierdoly..chyba ze jestem przed okresem :P

images?q=tbn:ANd9GcQ2g4EH_jrdAOa7Z8rc9oEVTlXQR9OosFI9UCrvbwIUy-hxHPgw

A więc istnieje ten legendarny rodzaj kobiet,które nie marudzą o pierdoły :o:shock::mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

impermeable, nie wiem czy zadziala... nie od dzis wiadomo, ze do serca mezczyzny trafia sie przez zoladek :P

jeśli kobieta uważa że trafi do serca mężczyzny przez żołądek, to za wysoko mierzy 8)

dobre :D

Candy14, zalezy co kto potrzebuje. ja z moim uwielbiamy gotowac. no i ja jestem na etapie odkladania pieniedzy a tu za normalny obiad ok 15£ trza zaplacic

I am just makin' up for what I never had

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc istnieje ten legendarny rodzaj kobiet,które nie marudzą o pierdoły :o:shock::mrgreen:

sama sobie sie dziwie

big_1.jpg

-- 21 kwi 2013, 14:48 --

ja z moim uwielbiamy gotowac

ja nie znosze ..ale ugotowanie od czasu do czasu czegos dla mojego mezczyzny nawet sprawia mi przyjemnosc :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, u mnie to moj nosi spodnie w kuchni. oboje jestesmy na diecie, takze musimy sami gotowac. tez czasem Mu cos gotuje, ale mam trudniej, bo On bardzo jest wybredny i ceni sobie tylko wysoka jakosc heeh ale fajne uczucie

Kestrel, chodzilo mi o to, ze z druzyny, ktorej kiedys kibicowalam, lubialam i jezdzilam na mecze zostala jedna wielka ruina :P

I am just makin' up for what I never had

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uwielbiam gotować, choć ze swoim mężczyzną mamy coraz mniej czasu na wymyślne rarytasy :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.