Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, boberek. Jakie plany na dzis. Ja sie czaje na rower od paru dni ale znowu zrobilo sie zimno 33ad8b70293e_xx_orig.gif

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Bianka

Jeszcze do tej emotki pasuje mi określenie "boże widzisz i nie grzmisz"

O to, to! Ja miałam zawsze problemy z ludźmi, którzy nie podzielali mojego zdania na temat zaciekawionej ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczułem się olany i smutno mi się zrobiło, najgorsze że WIEM że nie zostałem olany i to wszystko tylko w mojej głowie się dzieje, a mimo tego nie potrafiłem zapanować nad zmianą nastroju k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,18_Q6_orig.gif

w ogóle moja reakcja totalnie nieadekwatna do sytuacji, jestem debilem

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry, cóż za piękny dzień :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, mnie wyjście z domu może dobić (przez alergię), ale trudno, ruszam wkrótce na poszukiwania nowych trampek :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom tak bardzo klasyk:D miałam wiele razy. I mimo mojego zamiłowania do sztuczek umysłowych, chyba jedynym wyjściem tutaj dla mnie zawsze była rozmowa. Ale taka totalnie na luzie.

Calineczka1990 noo, jest świetny. Aczkolwiek za bardzo nie chce mi się wychodzić. W domu mam taras i mogłam tam czytać, tutaj niestety nic z tcyh rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom tak bardzo klasyk:D miałam wiele razy. I mimo mojego zamiłowania do sztuczek umysłowych, chyba jedynym wyjściem tutaj dla mnie zawsze była rozmowa. Ale taka totalnie na luzie.

nie zrobię tego bo się wstydzę że w ogóle tak się poczułem.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, ja mam tylko ganek, czasami na nim przesiaduję, jednak dziś zbyt chłodny wiatr wieje :roll:

MamSwojePoglady, ja wszędzie szukam czarnych z drobnymi kwiatkami i nie mogę ich nigdzie znaleźć :bezradny:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zrobię tego bo się wstydzę że w ogóle tak się poczułem.

To nie rozmawiaj o tym, tylko o codziennych sprawach :smile:

Calineczka1990 ja nie wiem jaka pogoda w Krakowie dokładnie, wiem tylko, że świeci słońce^^ Może się kiedyś zbiorę. Mam taką nadzieję przynajmniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wysłowiona, ja się do Krakowa wybiorę prawdopodobnie wkrótce, dawno mnie tam nie było :105:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.