Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, czesto leki bez psychoterapii nic nie daja. przykro, ale to wszystko jest trudniejsze, niz sobie wyobrazalismy. jest mnostwo tego gowna i albo sie za nie wezmiemy od poczatku do konca i wyjdziemy z tego, albo bedziemy sie poddawac i wtedy dopiero bedzie to strata pieniedzy, czasu i okazji do wyzdrowienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chce potępiać ludzi którzy biorą tabletki , bo to ich sprawa i swoją droga na pewno pomagają postawić szybko człowieka na nogi , tylko nie rozumiem brania ich przez cały czas bez chociaż spróbowania psychoterapii , w końcu wygodnie łykać magiczne tabletki bez włożenia swojego wysiłku , to jak z nadciśnieniem można całe życie łykać tabletki nadal chorując tylko by poprawić swój stan albo zmienić nawyki żywieniowe , tryb życia i wyleczyć się z tego całkowicie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Ty masz misje niesienia pomocy kazdemu na forum.. to chwalebne ale widocznie malo masz swojego zycia. Ja jestem wredna i nie przejmuje sie wszystkimi a jedynie najblizszymi ,bo sama mam wlasne problemy. Aczkolwiek lubie Virgo i przykro mi ze ma gorszy okres.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Ty masz misje niesienia pomocy kazdemu na forum.. to chwalebne ale widocznie malo masz swojego zycia. Ja jestem wredna i nie przejmuje sie wszystkimi a jedynie najblizszymi ,bo sama mam wlasne problemy. Aczkolwiek lubie Virgo i przykro mi ze ma gorszy okres.

ok ale 10-20min to chyba nie aż tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.