Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

MamSwojePoglady, ja już w ogóle nie ogarniam gimnazjalnej młodzieży :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, jaki cwany :P spoko jakoś se poradze bez sznurówek, najwyżej będę człapać :P ale ja nie jestem lwica, ja jestem jak leniwiec :mrgreen: na spacer nie idę, bo jak ja będę w tym jednym bucie przed wilkami spierdzielać? :hide::mrgreen:

omeeena, no wszystko się kiedyś nudzi

luk_dig, mądrze powiedziane :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, jak mój nauczyciel od matematyki zapraszał nas do rozwiązywania banalnych zadań przy tablicy, to cała klasa dostawała 1.

u mnie tak samo , ale ja byłem rekordzistą , bo miałem na koniec semestru 11 pał ( o oceny chodzi , tylko bez tekstów typu " miałeś 11 pał ? prawie jak grecki bóg ) :D ale na szczęście nauczyłem się dobrze liczyć pieniądze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MamSwojePoglady, kiedyś jedna taka małolata mnie zwyzywała jak jej nie chciałam fajką poczęstować :shock:

fozzie, dobry wieczór, co tam dobrego słychać? :)

Kestrel, może są jeszcze wyjątki i dobre, niezepsute sztuki?

-- 02 kwi 2013, 19:37 --

carlosbueno, haha, a co powiesz jeśli niektóre gimnazjalistki wyglądają na starsze ode mnie? :D

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, dla mnie gimnazjum to okres, o którym wolę nie wspominać :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, jak mój nauczyciel od matematyki zapraszał nas do rozwiązywania banalnych zadań przy tablicy, to cała klasa dostawała 1.

u mnie tak samo , ale ja byłem rekordzistą , bo miałem na koniec semestru 11 pał ( o oceny chodzi , tylko bez tekstów typu " miałeś 11 pał ? prawie jak grecki bóg ) :D ale na szczęście nauczyłem się dobrze liczyć pieniądze :P

Tak się to kończy jak się siostrze daje zadania do odrabiania zamiast robić samemu :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a osły co robią? truchtają? :mrgreen: leń się nie ruszy, chyba że brat ładnie poprosi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, mam tak samo, gimnazjum to był dla mnie okropny czas, jak dotychczas chyba najgorszy w życiu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.