Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

mam rozwalone buty zimowe, ciekawe w czym ja dzisiaj wyjdę :P

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a miałam nadzieję, ze ten snieg to mi się śni :roll:

dzień dobry Wam, zaraz idę odśnieżać :x:D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie mogę :?

cześć Snejana, jak tam? nie licząc tego śniegu

Edytowane przez Gość

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, więc co proponujesz? :D mam angielski i jestem umówiona z koleżanką

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Marudna żona cały dzień w domu... o chryste... :roll:

Cześć :mrgreen:

Calineczka1990, Hmm,co do angielskiego standardowo - autobus nie dojechał przez śnieżyce a kot zrobił sobie kuwete z twoich butów.

Zaś co do koleżanki - niespodziewanie odwiedzili cię krewni z dalekiej północy by obchodzić święto latającego pumperniklu

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj Bianka78, jeszcze trochę posypie i też spędzę cały dzień w domu :D

Saraid, w tym roku coś nie widać u nas bocianów, pewnie przez tą zwariowaną pogodę :?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestało sypać :shock:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, O szczęśliwi ci którzy opuścili twierdzę >_>

Hmm,robot kuchenny,żelazko,pralka,telewizor,komputer..marudzić można na wiele rzeczy,ewentualnie iść pomarudzić do sąsiadki na dzieci/męża/teściową/niemca który lata balonem i jodłuje po całej okolicy

Trochę kreatywności marudna żono >_>

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, mobilizuje mnie spotkanie z koleżanką i to, że całkiem możliwe że podetnie mi grzywkę, więc nie będę musiała fatygować się do fryzjera i płacić za to

45 zł (razem z końcówkami i późniejszym wyprostowaniem niesfornych kosmyków) :roll:

Saraid, u mnie chwilowo nie sypie, nawet drogę odśnieżyli

Edytowane przez Gość

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ile razy mam powtarzać, że jestem marudna tylko czasami? :why:nie ma się tej wprawy, jaką dają lata doświadczeń :mrgreen:

Saraid, a jakoś dziś tak się cieszę, że mam wreszcie chwilę dla siebie, że Wam też odpuszczę :P

Calineczka1990, przypomniałaś mi, że i ja muszę iść zrobić porządek z końcówkami :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, ile razy mam powtarzać, że jestem marudna tylko czasami? :why: nie ma się tej wprawy, jaką dają lata doświadczeń :mrgreen:

Taa,oczywiście a ja jestem pozytywnie nastawionym do życia człowiekiem,tylko "CZASAMI" mi się nastrój psuje i marudze :lol:

I samo marudzenie że nie jesteś marudną żoną,jest marudzeniem,marudna żono >_<

Co do fryzjera panie - chcecie być piękne,musicie cierpieć

Albo marznąć :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok z życia Kestrela :P

c6f8478d4ddd.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ogólnie u mnie jest wiosna>jesień>zima>lato :P

Zresztą, wystarczy poczytać ile ja tu marudze na pogode, a ile inni :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, kurczę, ja nie lubię chodzić do fryzjera :bezradny: Generalnie mam tak, że nie lubię, gdy mnie dotykają obcy ludzie. Fryzjer, kosmetyczka, lekarz, na masaż to w życiu bym nie poszła :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.