Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

ja jednak lubię coś bardziej, hmm... żywego :mrgreen:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jednak lubię coś bardziej, hmm... żywego :mrgreen:

Och tak,MMA i boks tajski z pewnością ożywiają :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, po pierwszym treningu miałabym zniekształconą twarz i połamane kości :hide:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, wątpię, szczerze wątpię... :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, nikt by Cie tam nie dal do sparingow na pierwszym treningu. ;)

carlosbueno, mma to polaczenie roznych stylow, ale jest tam duzo techniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, jak mówi zmienny 1 trening to nie sparingi,zresztą są kategorie wagowe :P,większość to pewnie ćwiczenia na wydolność,siłe itp :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, ja też, ale myślałam kiedyś o kursie samoobrony dla kobiet, to by się mogło okazać przydatne :P witaj, jak się masz? ;)

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gołota za czasów młodości i szczytowej formie sporo osiągnął w świecie boksu,że pote mu palma odbiła to inna kwestia,pan Najman jest niczym celebrycki worek treningowy i niema za grosz dumy,co jest być może żenujące,ale czego dla kasy sie nie robi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, takie male hantelki to mozna tylko do boksu wykorzystac, bedziesz miala wieksza sile ciosu.

Się śmiejesz, ale po dwóch załóżmy kg, to by mi ręce na tydzień odpadły :mrgreen: Od czegoś trzeba zacząć...

Kurs samoobrony, to ciekawy pomysł, sama się zastanawiam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, może masz jakieś niedobór witamin i minerałów? :?

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kursy samoobrony nie uczą tego co najważniejsze i czego nie da się nauczyć,zimnej krwi i trzeźwego myślenia w momencie ataku,a wtedy to nawet i najbardziej wymyślne sztuki walki i kursy nie pomogą,trzeba,nie bać się zranić i być zranionym co łatwe nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.