Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

Z tymi Paniami już gadałem i nam wystarczy jedno łóżko. :P

To jest myśl! jedno łóżko na trzy osoby! I wystarczą 3 domki.

Ekonomistka 8)

-- 29 maja 2012, 10:42 --

Marsal2, ja tylko proszę o wyjęcie tytanu z mego kolana, a poczuje się jak Bogini :pirate:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dariusz_wawa, mamy tyle lat na ile się czujemy, a z tego co zdąrzyłam się zorientować Tobie i kilku innym osobom wigoru nie brakuje. Tylko pozazdrościć :roll:

Nie dajcię się dziewczyny, pokażcie Panom na co Was stać :mrgreen:

ladywind, przecież grzeczni będziemy. No nie licząc imprez prywatnych

chyba tam wyśle wojego prywatnego detektywa :lol:

Marsal2, jeśli wystarczająco wcześnie się poinformuje właściciela to i nie będzie :)

Mi się wydaje, że 4 nam wystarczą. No chyba, ze się miło zaskoczę.

Panie Moderatorki czekają na godzinę W :twisted:

Droga Młodzieży dobierajcie się w pary :mrgreen:

ladywind, przecież grzeczni będziemy. No nie licząc imprez prywatnych :twisted::twisted::twisted:

Ja tam chyba wyśle prywatnego detekwtywa :P:mrgreen:

slow motion, to to chyba będzie zlot staruszków, bo większość z nas czuje się pewnie jak 90latki. :P

ee tam ;) wypiją, coś zapalą i staruszki pobrykają :lol:;)

-- 29 maja 2012, 10:50 --

Z tymi Paniami już gadałem i nam wystarczy jedno łóżko. :P

To jest myśl! jedno łóżko na trzy osoby! I wystarczą 3 domki.

Ekonomistka 8)

slow motion oczywiście nie dajcie się wykiwać, dwóch facetów jedna dziewczyna :mrgreen: a nie na odwrót :P

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się napalają. Ale się jarają. Klasa ósma szkoły podstawowej jedzie na biwak :pirate:

A co im zostało?? :P

żartuje :lol:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, więc poza orgiami, będziemy sie też w doktora bawić? :twisted:

slow motion oczywiście nie dajcie się wykiwać, dwóch facetów jedna dziewczyna a nie na odwrót

nie jedziesz, więc nie masz prawa o tym wspominać. :P Zasady zabaw będą ustalane indywidualnie z zainteresowanymi na miejscu. Chcesz wyrazić swoją opinię, to musisz jechać. :twisted::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, Zasady zabaw będą ustalane indywidualnie z zainteresowanymi na miejscu. Chcesz wyrazić swoją opinię, to musisz jechać. :twisted::P

oj chyba lepiej że nie jadę, bo chłopaki mogliby się moich zasad wystraszyć i uciec do lasu :lol::P

-- 29 maja 2012, 11:11 --

a raczej zabaw :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj chyba lepiej że nie jadę, bo chłopaki mogliby się moich zasad wystraszyć i uciec do lasu :lol::P

-- 29 maja 2012, 11:11 --

a raczej zabaw :pirate:

Zaczynasz mnie intrygować. ;>Nie sądziłem, że dziewczyna z zagranicy może być taka, jestem miło zaskoczony. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo ekskluzywną talię kart do pokera, nie to co zwykły papierowy szajs. :P W dodatku ze sprośnymi obrazkami, więc się nada do Waszej gry. :twisted:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawelbdg24, zna... na forum jestem od końca kwietnia. Praktycznie poza forum nie znam nikogo, a i tu tylko parę osób jest z którymi udało mi się podyskutować. Musisz po prostu wbić do tematu i włączać się do dyskusji na siłę. ;)

-- 29 maja 2012, 12:20 --

Mad_Scientist, oł jea! Gołe panie nie tylko przy stole ale i na kartach. :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Warning* Znaczenie terenu *Warning*

lolzzzr.jpg

Aktualna para organizatorów- znaczy się ja i moja Pani, zaklepujemy jedno łóżko, i nie bierzemy nikogo do trójkącików. :twisted:

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam bardzo ekskluzywną talię kart do pokera, nie to co zwykły papierowy szajs. :P W dodatku ze sprośnymi obrazkami, więc się nada do Waszej gry. :twisted:

Mati lepiej nie bo im całkiem odbije, aż strach pomyśleć :zonk:

pawelbdg24 ja bym Cie doceniła :mrgreen: , tyle że nie jade :?

-- 29 maja 2012, 11:23 --

pawelbdg24, to pewnie z Bdg nikt nie jedzie, ale na Zlocie to nie ma znaczenia, kto jest skąd ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.