Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

zmoriartyz, dokładnie jak Kiya napisała. Ja sam boję się jak cholera tego wyjazdu, bo w realu mam ogromne trudności z rozmową. Ja traktuję ten zlot jak "terapię" na swoje trudności. ;)

I tak powinno być, bo to między innymi jest taka terapia. Tutaj chodzi o miłe spędzenie czasu, a przy okazji z oswojeniem się(tych co mają z tym problemy) z ludźmi. Kiedyś może też się zdecyduję, jak trochę bardziej będę się czuł na siłach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, to Ty nie jesteś tą miłą babcią jak siebie przedstawiałaś? ;>

zmoriartyz, ja bynajmniej nie czuję się na siłach, jednak chcę jechać, bo potrzebuję towarzystwa ludzi jak diabli.

Tomcio Nerwica, nie przesadzaj. To ja tu pozowałem na Adonisa i pierwszego casanowę, więc to ja będę miał problem. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petra, Najprościej na przykładzie Kuby Wojewódzkiego , w programie się wygłupia , robi z siebie błazna a prywatnie jest zupełnie innym człowiekiem :mrgreen:

-- 29 maja 2012, 01:12 --

Marsal2, Po co wymyśliłeś tego rozbieranego pokera ? przez ten pomysł , mi coś odbiło i wymyśliłem , że zacznę w samych bokserkach , ten wizerunek przy tej obietnicy to pikuś :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuję Koledze dostać się z Torunia do Brodnicy pociągiem, a następnie z Brodnicy do Rypina pks, bo widzę, że jeżdżą. :)

A potem jeszcze teleportować się z Rypina do Rogowa :? . Coś czarno to widzę 8) . Gdyby był lepszy dojazd, to bym się zadeklarował, a tak to myślę jednak o rezygnacji. Cóż, zostało mi jakieś 46 godzin na decyzję :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie przesadzaj. To ja tu pozowałem na Adonisa i pierwszego casanowę, więc to ja będę miał problem. :P

Marsal2, Po co wymyśliłeś tego rozbieranego pokera ? przez ten pomysł , mi coś odbiło i wymyśliłem , że zacznę w samych bokserkach , ten wizerunek przy tej obietnicy to pikuś

Najpierw namieszali, teraz przeżywają :lol:;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robanix, Z Tomaszowa Cię odebrali ;)

Z Tomaszowa odebrali :uklon: , ale nawet jakby nie odebrali, to jeden autobus i byłbym na miejscu. A tu to wygląda tak. Najpierw PKP lub PKS do Torunia. Potem PKP z Torunia (w dodatku z przesiadką!) do Brodnicy. Następnie PKS z Brodnicy do Rypina. A na koniec z Rypina do Rogowa. Fajne zwiedzanie Polski, ale to naprawdę przestaje mieć sens :pirate: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.