Skocz do zawartości
Nerwica.com

FREAKZLOT 2012 - POGAWĘDKA

Gość Sabaidee

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem jeszcze w szczerym polu. Na razie składam na kupkę to co mam wziąć. I tak połowy zapomnę. W mały plecak się nie zmieszczę, a duży jest za duży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem jeszcze w szczerym polu. Na razie składam na kupkę to co mam wziąć. I tak połowy zapomnę. W mały plecak się nie zmieszczę, a duży jest za duży.

Sabaidee to tylko 3 dni i w cywilizacji to nie przesadzaj z garniturami :mrgreen:

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miniaa, :great:

Idę szukać balowej kiecki :mrgreen:

-- 14 lip 2011, 20:42 --

Dariusz_wawa, A nie? :roll:

I pamiętaj o trampkach do tej kiecy :mrgreen:Wiolka jak jedziesz samochodem to jak możesz to zabierz jakiegoś samograja bo z mp3 kiepsko słychać :D

Edytowane przez Gość

Każda uratowana dusza jest powodem do wielkiej radości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy masz urodziny? kupię ci ... średni plecak :)

fajnie wam.... :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dune, urodziny mam w połowie października. Jestem kochającą piękno i harmonię zodiakalną WAGĄ. Daj sobie spokój z prezentami, nie będę Cię naciągał. Najlepszym prezentem byłoby, gdybyś przyjechała na zlot.

Ja już jestem spakowany i jutro rano wyruszam. Jeszcze kilka mało istotnych rzeczy muszę wrzucić do plecaka: komórkę, dokumenty, pieniądze i notebooka. Najbardziej się martwię o to, że zapomnę komórki. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiola173, a jak mnie przykro...nawet miałam misterny plan ale...nic z tego :(Sabaidee, a ja zodiakalny popieprzony wodnik :(

...Wracam w siebie i znajduję świat!

Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dopiero dotarłam do domu, jestem nie spakowana, nie wykąpana, nie mam biletu na pociąg i nie chce mi się wstawać z sofy...

Potwierdzam, że biorę czajnik. Czy ktoś mógłby wziąć mleko do kawy, bez tego nie wstanę rano? :)

Kiedyś zatrzymam czas

I na skrzydłach jak ptak

Będę leciał co sił

Tam, gdzie moje sny,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.