Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, jetson napisał(a):

Co to za adrenalina jeśli możesz stracić życie. To akurat dla mnie głupota, dopuścić do takiej sytuacji. Liczę, że nigdy więcej tego nie zrobisz.

No ale to nie jest coś takiego że grozi ci utrata życia. Ale statystycznie możesz być tym rzadkim przypadkiem który ląduje zabity gdzieś w krzakach co nie i inne takie. Ale to rzadko bywa. No i też takie są czasy, Internet, przez to poznaje się dużo obcych osób. Internet daje korzyści ale daje też zagrożenia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, jetson napisał(a):

Co to za adrenalina jeśli możesz stracić życie. To akurat dla mnie głupota, dopuścić do takiej sytuacji. Liczę, że nigdy więcej tego nie zrobisz.

Życie można stracić nawet wychodząc wyrzucić śmieci gdy jest ślisko. Nie przewidzisz.

Ale zgadzam się, że należy odróżniać adrenalinę od brawury. Bo co innego w kontrolowanych warunkach szukać wrażeń a co innego igrać ze śmiercią lub kalectwem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, shadow_no napisał(a):

Życie można stracić nawet wychodząc wyrzucić śmieci gdy jest ślisko. Nie przewidzisz.

Ale zgadzam się, że należy odróżniać adrenalinę od brawury. Bo co innego w kontrolowanych warunkach szukać wrażeń a co innego igrać ze śmiercią lub kalectwem

Patrząc ile pojebów poznałam w necie to te warunki takie średnio kontrolowane :D zresztą psychopaci to najpierw wybiorą ofiarę potem dają się jej poznać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Patrząc ile pojebów poznałam w necie to te warunki takie średnio kontrolowane :D zresztą psychopaci to najpierw wybiorą ofiarę potem dają się jej poznać

Niektóre z Twoich opowieści zdecydowanie zaliczam do brawury;p ale z mojej perspektywy to, że ryzykujesz ma też swoje plusy:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Odważna jesteś, poznając i spotykając się z ludźmi z neta. Kilka ładnych lat temu, może z 13-14 również miałem fazę na takie znajomości. No i nie żałuję niczego :D Kilka razy trafiła mi się wariatka, jakaś pierdolnieta ( bo same wariatki są okej :D ), pojeździłem po kraju od Krakowa, po Gdańsk i Zielona górę i to były bardzo fajne znajomości . 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi