Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ataki (jak wyglądają, jak sobie radzimy)

cicha woda

Rekomendowane odpowiedzi

wolnosc slowa PJT, pod swoim podpisem moge miec to co chce.

I bawi mnie ta sytuacja, ze Enii sciåga na odsiecz pomoc zbrojnå do forum ATAKI :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jak sama wspomniala " ZSL został przeniesiony z ataków."

W przeciwienstwie do Was nie pisze " uciekajcie ståd do swojego forum" jako odpowiedz na "usun z podpisu zsl bo do nich nie nalezysz"

Uwazam temat za skonczony i zycze Wam dalszej milej zabawy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nova_2013, Ja tutaj jestem od dawna , pisałam w tym temacie , nikt nigdy nie negował wypowiedzi innych..

moge pisac w obu tematach , w zależności od samopoczucia..zawsze staralismy sobie pomagac wzajemnie, nie szkodzic.

-- 03 sty 2014, 15:16 --

Gradrec, kto sie tutaj kompromituje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nova_2013, Ja tutaj jestem od dawna , pisałam w tym temacie , nikt nigdy nie negował wypowiedzi innych..

moge pisac w obu tematach , w zależności od samopoczucia..zawsze staralismy sobie pomagac wzajemnie, nie szkodzic.

-- 03 sty 2014, 15:16 --

Gradrec, kto sie tutaj kompromituje?

A czym ja sie skompromitowalem? Nie odbijaj bezsensownie pileczki. Twoja odzywka to typowa odzywka czlowieka, ktoremu brak argumentu. Jak masz zly humor to idz do lasu pobiegaj, ale ode mnie wara i nie wyzywaj na mnie swoich frustracji.

Napisalas tez "Z mojej strony koniec ", wiec albo badz konsekwentna i przestan sie udzielac albo przestan rzucac slowa na wiatr.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiscie, ze jestem cichym fanem. Podobnie mam swoje ulubione osoby na roznych forach. Ale przenigdy nie komentuje czy ktos ma problem z doroslosciå czy nie wyrosl ze swojego dziecinstwa i nie wygarniam nikomu, ze go nie lubie bo ma odmienne zdanie. W ogole nie wiem skåd te absurdy powychodzily i czuje sie teraz jakbym wywolala III wojne swiatowå. Zakopuje topor wojenny bo pochodze z neutralnego kraju :D i mam nadzieje, ze zobacze takze i Waszå bialå flage oznaczajåcå POKOJ na forum psychologicznym.

Przeciez my tutaj jak rodzina, kazdy z nas ma podobne problemy, a w zjednoczonej grupie SILA !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie spokojnie! nova_2013, na pewno nie miała nic złego na myśli, chodzi o to że na ZSL ciężko się odnaleźć i ciężko dołączyć do rozmowy bo tam np 3 strony to same powitania, że jest to poprostu czat zgranej ludzi osób.

Także wyluzujcie, nikt nie chciał nikogo obrazić, mamy tu się wspierać a nie wykłócać.

Dziękuję za uwagę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi