Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Mightman, z przyjemnością czytam o tym, jak udało Ci się opanować problemy z ciśnieniem, niektórymi lękami itd... :great: , a ponadto Twoje optymistyczne porady :yeah: , serce się raduje :D

Dziękuje Aniu :) Uwielbiam czytać twoje posty :) No jest raz lepiej raz gorzej ale byle do przodu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mightman jestem zapisana ale na rezerwie i czekam na telefon :(a jak było u was pierwsze pojawiły sie objawy i one spowodowały lęk?

-- 31 sty 2013, 20:04 --

Jak miałam silne lęki to mi szło tylko lekko ponad norme a tak to mam ponizej 120/80 ciekawe jak leki mi zniza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mightmana mzoe to zmeczenie wynikało z tego ze wzielam xanax tez na wieczor po dwoch godzinach beta bloker?Jak ja odroznie czy to sa objawy nerwicy czy wynik tego blokera

Trzeba było jeszcze wziąć kwasa, koks i książeczkę do nabożeństwa bo zapewne byłby to twój ostatni dzień na tym padole.

Betabloker zwalnia serce, xanax też. Rób dalej takie miksy :). Lekarz ci nie powiedział czym to grozi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Behemoth, już raz spadłam z krzesła, więcej nie chcę, hahahahahhaaaaaaaaa!!!

-- 31 sty 2013, 22:33 --

Właśnie chodzi o to, że jak chce się szybko, to za pół roku, a jak tym razem chcę za rok, to kuźwa nie można!

Teraz nie ma już terminów na wrzesień, a we wrześniu będą zapisywać na październik! TAKIE RZECZY PODOBNO TYLKO W ERZE.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, muszę nauczyc sie tego tableta. A nawet jak kilka razy pójdzie to trudno. Przeciez mam gorsze zmartwienia. Nie chce. o tym na noc myśleć. Czeka mnie jutrro okropny dzień

-- 31 sty 2013, 22:47 --

omeeena, muszę nauczyc sie tego tableta. A nawet jak kilka razy pójdzie to trudno. Przeciez mam gorsze zmartwienia. Nie chce. o tym na noc myśleć. Czeka mnie jutrro okropny dzień

-- 31 sty 2013, 22:48 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi