Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Zaliczyłem dwa super spacerki, i byłem na kolacji we włoskiej knajpie.

Jadłem mega sałatkę z wędzonym łososiem, kilka kawałkow pizzy, deser pychota, kawa latte, lemoniada z miętą i lodem, a na koniec zimne piwko Porter 8% 

Fajny humor mi się zrobił po takiej kolacji i dzień zakończyłem spacerem po lesie oraz lodowatym prysznicem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Miałam dzisiaj stresujący egzamin rano. Poszedł mi tak sobie. Wyniki za 2 tygodnie, naprawdę nie chcę go powtarzać.

Ciesz się, że masz za sobą. Mnie to czeka w sobotę 😅 Trzymam kciuki, żeby wynik okazał się pozytywny :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie klimatyzacja jest, więc da się wytrzymać. Wczoraj w domu siedzę też chłodno, a wychodzę na spacer, a tu duchota i cały spocony. :D 

Dzisiaj dość leniwy dzień, robię oczyszczanie organizmu na syropie, żadnej kofeiny nie spożyłem i jestem jakiś ospały. Właśnie po drzemce 3 godziny. Całkiem możliwe, że niedługo znowu pójdę spać. Odpoczne sobie psychicznie trochę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Prince of darkness napisał(a):

Egzamin nie operacja na otwartym sercu. Zawsze można powtórzyć pacjent nie umrze. A tak w ogóle to kopniak na szczęście i połamania pióra 😄

Dzięki :D Ja mam totalny luz z tym egzaminem, bo mam rok na jego zdanie i nieograniczoną ilość podejść :D jedynie tyle, że będę miała to z głowy, ale nic on w moim życiu ani pracy na chwilę obecną nie zmieni, ani nic od niego nie zależy - robione typowo "dla sportu" z myślą że może kiedyś się przyda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi