Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Wstałam nie za wcześnie ani nie za późno. Piłam pierwszą kawę po czym siostra zadzwoniła, że jedzie. No to wypiłam z nią drugą kawę, i trzecią, bo jej wyjątkowo zasmakowała z automatu. :P później posprzątałam szafki w kuchni, zdrzemnęłam się a jak wstałam to poszłam na miasto. Oczywiście zahaczyłam o Rossek i nie obyło się od drobnych zakupów. Teraz się wykąpałam, wypiję herbatę i pójdę spać. Jestem zadowolona z dnia.

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabieram się za pieczenie chleba.

A tak to książka, rozwiązywanie krzyżówek, karmienie podopiecznych w liczbie 5 psów,4 kotów,20 brojlerów oraz kilkunastu rybek akwariowych, tudzież gotowanie obiadu, ewentualnie basen wieczorową porą.

Przejażdżkę dziś odpuszczam,burze mają być,ulewy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Verinia napisał(a):

Nowe aminokwasy: tyrozyna, l teanina, tauryna i tryptofan.  Brałam kiedyś taurynę - polecam. No i teanine brałam rzadko, ale dużo czytałam o niej. Sporo jest w niej zielonej herbacie. GABA muszę jeszcze zamówić. Tyrozyna i tryptofan może być przełomem, albo nie dla mnie. Zobaczę. 

A zechciałabyś opisać jak to i na co działa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Verinia napisał(a):

Nowe aminokwasy: tyrozyna, l teanina, tauryna i tryptofan.  Brałam kiedyś taurynę - polecam. No i teanine brałam rzadko, ale dużo czytałam o niej. Sporo jest w niej zielonej herbacie. GABA muszę jeszcze zamówić. Tyrozyna i tryptofan może być przełomem, albo nie dla mnie. Zobaczę. 

Może wstrzymaj konie z nimi, bo pamiętasz że jak zaczęłaś z nimi szaleć to później był szpital. Na jakie efekty liczysz biorąc tego taką ilość? Pisze zupełnie poważnie i z troską a nie w formie zaczepki jak coś

Mój dzień fajnie leniwy dziś. Obejrzałem parę odcinków jednego z moich ulubionych seriali "z archiwum X". Później będzie mecz a w międzyczasie nowe pomyslyyyyy 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

Ja dzisiaj do 14 leżałem w łóżku i słuchałem muzyki, potem obiadek i teraz sobie gram w gierkę do wieczora. Może jakaś książka :D 

No i jeszcze inne ważne rzeczy robiłeś przed południem i po obiadku, tego nie chcesz opisać?;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamElcie napisał(a):

Nie wiem jakie ważne rzeczy, może kilka partyjek lola zagrałem :D 

Tak? Czyżby? No widze, ze dumny nie jesteś ;) 

i cenna informacja, ze potrafisz kłamać w żywe oczy z durnym usmieszkiem. Będę miala na uwadze pytajac cie o cokolwiek 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak? Czyżby? No widze, ze dumny nie jesteś ;) 

Oczywiście, że jestem dumny z siebie i to bardzo, ale nie będe zaśmiecał tematu i pisał nie na temat, bo zaraz się Pani Moderator zdenerwuję. :D 

Jakbyś chciała popisać, to na Darki możemy. 

A co do tematu to właśnie sobie potrenowałem perkusję i przesłuchałem kilka fajnych piosenek :D 

Nie mogę się doczekać, jak wrócę do UK i zawitam do jazz klubu i zagram na perkusji znowu :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Oczywiście, że jestem dumny z siebie i to bardzo, ale nie będe zaśmiecał tematu i pisał nie na temat, bo zaraz się Pani Moderator zdenerwuję. :D 

Jakbyś chciała popisać, to na Darki możemy. 

A co do tematu to właśnie sobie potrenowałem perkusję i przesłuchałem kilka fajnych piosenek :D 

Nie mogę się doczekać, jak wrócę do UK i zawitam do jazz klubu i zagram na perkusji znowu :P 

Nie, nie chce pisać z osoba która niszczy fora i tworzy mi wulgarne podszywy w zamian za dobre słowo.

eot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Verinia napisał(a):

Nie chce czuć się jak mdla zmora bez uczuć.

Ale chyba suplami to ciężko będzie to skorygować. Czasem warto przegadać to z psychiatrą i do obecnego zestawu leków coś dobrać albo coś odjąć. Większa skuteczność

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem wczoraj w Decathlon i kupiłem sobie przedtreningówkę z kofeiną do picia i będę pił dopóki nie ruszę tyłka z chaty i nie pójdę na wycieczkę. Tyłek mnie juz boli od siedzenia przed kompem, a od chorej nogi się zasiedziałem nieźle. Następnym razem kupuje tabletki na pobudzenie metabolizmu.

Mama zamówiła mi jakiś syrop z Szwajcarii na oczyszczenie organizmu, będzie głodówka, bo muszę zrzucić z 5-10kg. Idzie do mnie już.

Więc dzisiaj sen, odpoczynek, muzyczka i pewnie pogram trochę w gierkę. Idealnie idę na spacer do lasu. :D może mi się zachce po mocnej kawie i 4 dawkach przedtreningówki, bo ten proszek pobudza mięśnie :P.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi