Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No i się wydygał. Myślę że tak pewnie ma fajne stopki mało jest kobiet z dużymi rozmiarami do tego trzeba i wzrost miec

Szkoda tej Cynthi na mnie, serio. Szkoda kolejnej dziewczyny, zeby marnowała na mnie swój czas, a ja jej zdrowie niszczył, psychikę i życie. W końcu ucieknie do innego, jak zawsze. Life is brutal.

Ale dzięki za dobre chęci. Nie mam nawet pieniedzy, żeby jezdzic do dziewczyn z neta. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No i się wydygał. Myślę że tak pewnie ma fajne stopki mało jest kobiet z dużymi rozmiarami do tego trzeba i wzrost miec

Tak bycie karakanem to faktycznie więcej problemów niż zalet. Za wysokim być też, bo ciężko do samochodu się wejść. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Szkoda tej Cynthi na mnie, serio. Szkoda kolejnej dziewczyny, zeby marnowała na mnie swój czas, a ja jej zdrowie niszczył, psychikę i życie. W końcu ucieknie do innego, jak zawsze. Life is brutal.

Ale dzięki za dobre chęci. Nie mam nawet pieniedzy, żeby jezdzic do dziewczyn z neta. 

Docelowo to się z tą dziewczyną mieszka:D Skorzystaj że jesteś w kraju moze na odlocie się spotkacie xd nie no żartuje ona pewnie nie gra w gry woli książki 

Ale ten kto nie próbuje już się poddal

11 minut temu, Prince of darkness napisał(a):

Tak bycie karakanem to faktycznie więcej problemów niż zalet. Za wysokim być też, bo ciężko do samochodu się wejść. 

A co ty tygrysek z taka myślą wbijasz. Mu tu o gruszce a Ty o pietruszce :D ale zgadzam się ja jestem niewysoka a też się wale głowa w drzwi od samochodu!

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Docelowo to się z tą dziewczyną mieszka:D

Nie stać mnie na rachunki, a do roboty nie pojde, a po co kobicie pasożyt na garbie i utrzymaniu. 

Ja książki też lubie, jak wyłącze internet, ale przez samotność nie daje rady, a babcia mnie torturuje jakąś książką o historii izraela, a tam metody tortur i jak się zabijają, a mi się już odechciało czytać ;/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie stać mnie na rachunki, a do roboty nie pojde, a po co kobicie pasożyt na garbie i utrzymaniu. 

Ja książki też lubie, jak wyłącze internet, ale przez samotność nie daje rady, a babcia mnie torturuje jakąś książką o historii izraela, a tam metody tortur i jak się zabijają, a mi się już odechciało czytać ;/.

Mogę zapytać dlaczego do pracy nie chcesz pójść? Mi np. robota daje systematyczność działania, powtarzalne nawyki, trzyma w ramach dnia i odpędza czarne mysli, chociaz w jakimś stopniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi