Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Sigrid napisał(a):

Oo, dużo, dużo zdrówka dla babci. No i oczywiście dla Ciebie. 🙂

Dziękuję ❤️ 

4 minuty temu, Prince of darkness napisał(a):

Piękny wiek tacy ludzie to skarbnica wspaniałych opowieści 🙂

Tak. Babcia co chwilę opowiada historię z życia przeróżne. Bardzo dużo dobrych i złych rzeczy miesza się w jednym garnku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Bycia prawikiem po 30. 

Ja wiem, że zmarnowałem już życie, bo nawet jak bym teraz zapłodnił ukochaną i w przyszłym roku ojcostwo, to jak dorosną, to ja już będę stary :/. 

Ale ja niczego nie żałuję xD to znaczy coś tam było, ale nie do końca... 

cholera, no nieważne. Bo wyjdę na desperatkę. Ja sobie nie współczuję bo nie mam czego. 

Już nie gadaj, że za stary. Nadal jesteś w wieku rozrodczym i masz szansę na założenie rodziny. Mnie moja mama urodziła jak miała prawie 40 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety bardzo źle znoszę "celibat", w tygodniu miałem wizytę u seksuologa i zaproponował mi wprowadzenie połowy tabletki Androcuru dziennie (Androcur to silny lęk hormonalny na obniżenie poziomu testosteronu, który może dawać wyraźne efekty uboczne), pierwszą wizytę u jakiegokolwiek seksuologa miałem w 2016 roku.

Mam "fioła" na punkcie kobiet :( Nawet na siebie nie potrafię zarobić. Nie chciałbym mieć niepełnosprawnego potomstwa. Bycie prawiczkiem do śmierci w późnej starości to nie wstyd, choć może to być ciężkie przeżycie, popełnienie cudzołóstwa czy nierządu to nie jest coś, czego kiedykolwiek chciałbym się dopuścić! 

Edytowane przez take

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie męczy samotność po 30, i że nigdy nie byłem szczęśliwie zakochany.

Uciekam od tych myśli do gier online, tam chociaż dziewczyny też grają i mogę sobie z jakąś popisać, chociaż pewnie też poznają gacha w realu i je zapłodni, a ja dalej samotny dziwak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi