Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, _co napisał(a):

gadam jak bez mózgu jak pewnie zwykle nw ale eem tak w ogóle heh jestem aktualnie uczennicą liceum alert. alert.  i

Strasznie stekasz.

Czy to wina "Epety, snusy, zioło, papierosy", bo kiedyś założyłaś taki wątek?  

Nie idź w uzależnienia w tak młodym wieku.

Dziwne że ten temat wtedy poleciał. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, shadow_no napisał(a):

To zjedz jeszcze witaminę D. Zjedz.

Ale lepiej rano bo na noc pobudzi

A nawet mam gdzieś, brałem tylko zapomniałem. Ja generalnie mało biorę suplementów. Tylko jak mi się przypomni. Ale chyba jeszcze mam. To nie jest zły pomysł.

6 godzin temu, _co napisał(a):

guys dlaczego ja nie mogę znaleźć sobie żadnych osób do relacji przyjacielskich?

Naśladuj Dalilę, ona jest tu przyjaciółką wszystkich :D I zanim opieprzy mnie że znowu z niej żartuję – to nie jest żart, jest po prostu bardzo kontaktowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

A nawet mam gdzieś, brałem tylko zapomniałem. Ja generalnie mało biorę suplementów. Tylko jak mi się przypomni. Ale chyba jeszcze mam. To nie jest zły pomysł.

Naśladuj Dalilę, ona jest tu przyjaciółką wszystkich :D I zanim opieprzy mnie że znowu z niej żartuję – to nie jest żart, jest po prostu bardzo kontaktowa.

Mam łatwość kontaktów, ale mam fazy gdzie wolę spokój i izolacje. I to nie są aż przyjacielskie kontakty:D przyjaciele to Level wysoki. Też nie mogę znaleźć przyjaciół żebym czuła z kimś aż taka więź. Mam to upośledzone chyba od autyzmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Mam łatwość kontaktów, ale mam fazy gdzie wolę spokój i izolacje. I to nie są aż przyjacielskie kontakty:D przyjaciele to Level wysoki. Też nie mogę znaleźć przyjaciół żebym czuła z kimś aż taka więź. Mam to upośledzone chyba od autyzmu

Ja myślę że @_co pyta po prostu o znajomych, na przyjaźnie przyjdzie czas 🙂

Chyba każdy ma fazy gdy woli spokój i izolację. Gdy jest już za dużo tych interakcji na jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, shadow_no napisał(a):

@Lusesita Dolores @Verinia Obejrzycie sobie film (jest na YouTube): Numb - facet który się zawiesił.

Komedia w której pokazane jest czym jest derealizacja. Ja tak mam średnio kilka razy w miesiącu (na terapeutycznej dawce leków) lub codziennie parę razy dziennie jak jestem bez :X

oglądałam kiedyś

Wg mnie u każdego derealka może wyglądać inaczej. Niektórzy się tego boją, ja to widzę, ale mi to jakoś nie przeszkadza. To taki inny wymiar trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, _co napisał(a):

Dzień dobry mam zagwostkę, tzn. co prawda możliwe że lepiej żebym już to po prostu zostawiła niedrążyła, ale jestem ciekawa. Bo zdarzyło się coś takiego, że ktoś na tej stronie napisał do mnie wczoraj i pyta jak się mam. Odpowiedziałam że w porządku, że czytam. potem ta osoba przeprosiła za to że zaczepiła, a ja na to że ok, ale spytałam czemu napisała do mnie ale zaznaczyłam że nie musi odpowiadać. Po czym dzisiaj sprawdzam a tej konwersacji nie ma jakby usunięta.

Hej, a pamiętasz nick tej osoby albo masz na mailu powiadomienie o wiadomości? Bo jedynym wytłumaczeniem byłoby, że ta osoba usunęła konto. Wiadomości same z siebie nie znikają. Jescze publicznie na forum to mogły zostać usunięte/wymoderowane ale na pw to nie ma takiej możliwości

17 minut temu, Verinia napisał(a):

Wg mnie u każdego derealka może wyglądać inaczej. Niektórzy się tego boją, ja to widzę, ale mi to jakoś nie przeszkadza. To taki inny wymiar trochę.

Możliwe. Ta moja jest taka jak u tego gościa na początku filmu. Że szok i panika. W sensie po tylu latach to nawet nikt nie pozna, że ją aktualnie mam. Ale tak to wyglądało 1:1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi