Skocz do zawartości
Nerwica.com

ALPRAZOLAM (Afobam, Alpragen, Alprazolam Aurovitas, Alprox, Neurol, Neurol SR, Xanax, Xanax SR, Zomiren, Zomiren SR)

magdalena

Czy alprazolam pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

226 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy alprazolam pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      198
    • Nie
      24
    • Zaszkodził
      20

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, NoMoreDepression napisał(a):

To nie jest dobry pomysl odstawiac antydepresanty bo benzo nie klepią. Na odwrót rozumiem. Zresztą to dziwne wytłumaczenie ze przez antydepresanty, jeszcze się z takim nie spotkałem. Sam piszesz ze Relanium działa wiec to chyba nie to. Po prostu na tamte masz tolerancje.

Całkiem możliwe.Dobrze że mam relanium które klepie.3 tyg to za mało na jednej dawce żeby coś więcej powiedzieć o esci 20mg.

Escitalopram 20 

Ketrel 200-200-200

Pregabalina 600-600

Abilify 30

Mirta 45

Haloperidol 5-5-5

Akineton 2-2

Relanium 5-5-5

Schizofrenia Paranoidalna,Fobia Społeczna,Agorafobia,Lęk uogólniony,NN,Depresja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie też benzo nie działają, ani leki typu z. Nigdy się nimi nie zajadałem, więc nie ma mowy o tolerce.

Co ciekawe leki z walerianą na mnie działaja, a podobno można ją przyrównać do relanium.

Edytowane przez MiśDuży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, MiśDuży napisał(a):

Na mnie też benzo nie działają, ani leki typu z. Nigdy się nimi nie zajadałem, więc nie ma mowy o tolerce.

Co ciekawe leki z walerianą na mnie działaja, a podobno można ją przyrównać do relanium.

Misiu a próbowałeś kiedyś relanium brać ? Bo na mnie to jedyne benzo działa jako tako.Reszta to walić tonami moge i nic zero reakcji.

Escitalopram 20 

Ketrel 200-200-200

Pregabalina 600-600

Abilify 30

Mirta 45

Haloperidol 5-5-5

Akineton 2-2

Relanium 5-5-5

Schizofrenia Paranoidalna,Fobia Społeczna,Agorafobia,Lęk uogólniony,NN,Depresja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Fobik 89 napisał(a):

Misiu a próbowałeś kiedyś relanium brać ? Bo na mnie to jedyne benzo działa jako tako.Reszta to walić tonami moge i nic zero reakcji.

Brałem relanium i jedyny efekt jaki odczuwałem, to rozluźnienie mięśni. Brałem alprazolam, broma, clona- zupełne nic. 

Edytowane przez MiśDuży

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi