Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

Korba, W karate tylko najwięksi potrafią łamać prawa fizyki ,jak wykazały badania ..to co karatecy nazywają

"wyłączona głowa" to stan umysłu charakteryzujący sie spokojem i relaksem. Ten stan właśnie zapobiega myśli,że się nie uda i ze można złamać rękę ...w ten oto sposób ludzie robią rzeczy ktorych ..nie zrobili by w innym stanie jak "z wyłączona głową "

Wiec wyłącz głowę ,nie myśl o tym co będzie i łam te deski ,dachówki ,cegły czy co tam odgradza Cie od niego .

Pradawni bogowie ,powiedzieli mi ,ze tez im zal tej smutne trupiej główki ...wiec może coś pomogą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, W karate tylko najwięksi potrafią łamać prawa fizyki ,jak wykazały badania ..to co karatecy nazywają

"wyłączona głowa" to stan umysłu charakteryzujący sie spokojem i relaksem. Ten stan właśnie zapobiega myśli,że się nie uda i ze można złamać rękę ...w ten oto sposób ludzie robią rzeczy ktorych ..nie zrobili by w innym stanie jak "z wyłączona głową "

Wiec wyłącz głowę ,nie myśl o tym co będzie i łam te deski ,dachówki ,cegły czy co tam odgradza Cie od niego .

Pradawni bogowie ,powiedzieli mi ,ze tez im zal tej smutne trupiej główki ...wiec może coś pomogą

Hehe, fajnie, że akurat wspomniałeś o karate. Wyobraź sobie, że W. ma czarny pas w karate i 5-ty stopień czegoś tam w tej dyscyplinie. Może już być karatekowym guru i nauczać ;)

Powiedz pradawnym bogom, źe smutna trupia główka będzie wdzięczna dozgonnie za wstawiennictwo :D

PS. Jak Ty potrafisz wywołać u mnie uśmiech, a nawet śmichy-chichy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio w ogóle miałem strasznego doła... fajnie czasami usłyszeć, że mimo wszystko trzeba żyć dalej... Sam nie wiem dlaczego piszę, ale chyba postanowiłem walczyć o swoje życie... tym razem na poważnie... Nie ważne jakie mam zaburzenie przestanę się bać do powrotu do normalnego życia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest z Krzyśkiem???

Też się zastanawiam...

też się martwię :(

i ja :roll::?

ja bym na to spojrzał z drugiej strony, jeżeli ktoś coraz rzadziej zagląda na forum, może to świadczyć o jego zdrowieniu. To mogą być raczej powody do radości, a nie do opłakiwania każdego kto odejdzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vi. czuł się tu nielubiany :( ostatnio ciągle ktoś coś do niego miał

mam nadzieję,że to tylko o to chodzi,ale trochę się boję,nie był ostatnio w najlepszym stanie , w ten sposób jedynych znajomych :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vi., a widzisz. Jednak zauważyliśmy i się martwimy. Więc może już przestaniesz siebie i nas zadręczać?

Nie chciałem nikogo dręczyć :-|

Pozatym podałem niektórym z was komórkę, macie mnie na facebooku mam nk, pewnie gdzieś tam jeszcze e-mail by się przewinął.

W każdym razie nie musieliście się martwić.

-- 06 lut 2011, 16:10 --

Basiu, przecież nie o Ciebie chodzi :P

Chodzi raczej o wątek gdzie zrobiłem ankietę.

-- 06 lut 2011, 16:14 --

Wróciłem, i jest nieprzyjemnie, gdyby ktoś wcześniej napisał, że się martwi to bym napisał, a tak to wszedłem i napisałem.

Czemu tak jest, pozatym Basiu czemu uważasz, że ty jesteś powodem ?

Przecież pisaliśmy w piątek i było ok, czy później było jakieś spięcie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi