Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Papier musi być trzywarstwowy i w miarę mocny. Delikatny też, ale bez przesady. 

Cieszę się, że słucham The prodigy pijąc drugą kawę. Kot sąsiadów leży mi na łóżku. Uwielbiam tego kota. Ma niespotykany charakter. I jest śliczny. Jak tygrysek i te jego białe łapki. No cudo. Uspokaja mnie i widać, że mnie lubi. Kiedyś nie byłam taką miłośniczką kotów jak teraz. Sama jestem z charakteru kotem. Czasem tak na mnie mówią. Nawet w domu czasem rodzice mówią na mnie Kicia hahah xD

No ale zaraz trzeba iść sprzątać i coś ugotować. Jutro rodzinne spotkania. NIe przepadam z atym, ale trza się czasem pokazać i pogadać. MOże w tym roku będzie lepiej niż w zeszłym, gdzie zmyłam się po dwóch godzinach z tatą. On też nie lubi długo przesiadywać. Oby tylko dzieci się nie zniosły do mnie na mieszkanie. MOje kuzynki już nie są takie małe, ale wiecie jak to jest. wolę gdy jestem na luzie z samymi domownikami. NIe bronię im przyjeżdżać, ale to jest tydzień siedzenia u nas. Wiem, że mnie lubią, ja je też, ale jestem typem takim, że musi mieć spokój od ludzi zwłaszcza, gdy tyle było roboty w tym roku, zmian leków itp. A tu jeszcze trzeba zabawy wymyślać, siedzieć, robić jedzenie i sprzątać za nie.

Także widzicie sami... ja się na matkę nie nadaję. Dziwne, że do mojej kuzynki nie idą na spanie. Może jest ostrzejsza dla nich. Ja nie potrafię być niemiła dla nich. Uwielbiam je. Ale moja durna potrzeba izolacji czasem wygrywa.

Plusem  jest to, że mam ogromny dom i każdy może się schować, gdzie chce. MOże będzie spoko, bo w tym roku, jednak jest różnica w moim samopoczuciu. MOże będę bardziej towarzyska.

Jedna, ta najmłodsza (ok. 8/9 lat) chyba się mnie boi. Jestem jej chrzestną. Ale widzę, że czuje jakiś strach, gdy do mnie mówi. Lubi mnie. Może dlatego, że jestem dużo starsza od niej. I ani nie jestem jej ciocią, a czasem tak na mnie mówi. To moja kuzynka. CIocia jest jedynie 9 lat ode mnie starsza. Fajne dziewczynki z nich. Bardzo mądre. Najstarsza ma ponadprzeciętną inteligencję. Tak mówiła jej lekarka. BYła chyba badana na autyzm,a okazało się, że ma ChAD. Ja zawsze wiedziałam, że jest do mnie podobna i nawet ma tą samą chorobę. Biedna. Taka młoda (14 lat prawie) i już taka diagnoza 😞

Jest mi głupio, że tak unikam rodziny. Ale moja depresja i niestabilność zabiera mi energię i chęć do czegokolwiek. SOrry za offtop. NIe wiedziałam, gdzie to napisać, żeby nikt się mnie nie czepiał. Bo ja tu piszę od serca, nawet prywatne sprawy, a ktoś po mnie jeździ na innym wątku. Przykre. No ale ludzie tacy są. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi