Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Mama dała mi bardzo ładne buty, czarne na obcasie, nigdy nie chodziłam w butach na obcasie, ale te mają niski obcas, więc mam nadzieję, że się nie przewrócę, będę bardzo wysoka w tych butach, będę mieć 175 cm :D

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udany sernik :)

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Dziękuję :D To chyba najprostsze ciasto świata...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, oczywiście mogę się podzielić, bo lubię :)

Mam bardzo prosty i naprawdę niezły przepis...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logika szczura: ukrywanie jedzenia pod ściółką i udawanie, że nie ma nic papu :D

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, no one lepiej jedzą ode mnie :D owoce i warzywka to co tylko chcą : bananki, ogóreczki, marcheweczki, jabłuszka, gruszki.warzywka i owoce z pierwszego sortu i świeże bo innych nie ruszą. Z białkiem zwierzęcym jest to samo. Mięsko musi być 100 %.Zaczynają wybrzydzać a jak czegoś nie chca ostentacyjne łapkami odpychają od pyszczka. kuzwa mam za miękkie serce do zwierząt ale cóż mam poradzić jak widze te wpatrzone oczy i dobijające sie łapki zaa krat jak widza coś dobrego :lol: Spańszczyły się a szczury w Afryce głodują...

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszła paczka z książkami mega wciągają ale ta autorka chyba na łeb upadła główna bohaterka zostaje zgwałcona przez ojca i dwoje synów. Co jak co ale to przegięcie lekkie. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ominęłam kontrolę policji skręcając w pierwszą uliczkę przed:) Być może uniknęłam mandatu za rozbite światła, które rozwaliłam wjeżdżając ostatnio w kant jakiegoś domu przy parkingu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi