Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

co zrobiłem dziś z bułka francuską to klękajcie narody. Przeceniłem na 4ry części i porobiłem takie ,,kokony'' w salami z czosnku, ogórka, pomidora, keczupu, musztardy, plus serek topiony - smak papryka. Obtoczyłem te ,,rolki'' w jajku w carry i trochę wegety, pieprz. Masakra była.

Edytowane przez Gość

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posprzątanie pokoju na sam koniec weekendu no i miłe słowa od Użytkowników forum :smile:

Prawdziwy sukces osiągamy wtedy, gdy potrafimy przejść przez życie własną drogą i nie pozwolimy by szaleństwo świata uzurpowało sobie prawo do władzy nad naszym życiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast, o boże :)

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast, brzmi niezwykle. Wiele już mój żołądek widział, ale mam wrażenie, że by się nieźle zdziwił na to danie. ( mojemu mózgowi trudno to ogarnąc...) Gratulacje za pomysłowośc!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wel2, W sumie to taki tost, ale konsumpcja odbywa się na zasadzie tortilli. Bułka chrupiąca ale nie za bardzo, aromat genialny i ten serek prawie się lejący:) (na czas smażenia (oliwa.z.o) zamknięty ścinkami z pomidora)

kosmostrada, dzięki:)

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brzmi pysznie :why:

200066645-001_01.jpg

jeśli patrzysz na zachowanie drugiego człowieka i nie widzisz w nim piękna jego niezaspokojonych potrzeb, które stara się zaspokoić, to nieuważnie patrzysz.

jeśli mam ochotę krytykować, oceniać, jeśli czuję złość, to jest duża szansa, że patrzę tylko po wierzchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem szczesliwa bo przypuszczam, a moze wiem, ze jestem w CIAZY! Cale moje zycie na to czekalam!

Jesli nie teraz to kiedy?

Akt zmiany moze wydarzyc sie tylko i wylacznie w terazniejszosci.

Kazda wiara wyklucza terazniejszosc, a terazniejszosc nie potrzebuje wiary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem szczesliwa bo przypuszczam, a moze wiem, ze jestem w CIAZY! Cale moje zycie na to czekalam!

Gratulacje! :)

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odebrałem dziś płyty na poczcie... Może wieczorem podrzucę jedną z nich kumplowi (dubel)...

Obsługiwała mnie miła dziewczyna... Dziwni są ci normalni... Przecież nie jestem tym kogo ewentualnie chcieliby we mnie widzieć...

Ogólnie więc, sytuacja chwilowo całkiem sympatyczna, ale lepiej czym prędzej wyrzucić ją z głowy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz w życiu ktoś mi powiedział,że jestem częścią jego życia i nawet jeśli będzie daleko to sercem będzie przy mnie.Może to banalne ale dla mnie to ważne mieć świadomość,że komuś zależy mimo,że wie o moich wszystkich problemach.

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, myślę że w lutym tak po 15.02 bo teraz krucho z hajsem.Dam znać jeszcze ale tak na 99 proc jak sie nic nie wydarzy możecie się mnie spodziewać :)

You have to die a few times

before you can really

live.

Von all den Dingen, die ich verloren habe, vermisse ich meinen Verstand am meisten

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lofenna, gratulacje!

Nie wierzę, że to piszę, ale... Pierwszy dzień w pracy po urlopie ;)

Prawdziwy sukces osiągamy wtedy, gdy potrafimy przejść przez życie własną drogą i nie pozwolimy by szaleństwo świata uzurpowało sobie prawo do władzy nad naszym życiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi