Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja duże peski boją sie małych kotków ;)

http://www.youtube.com/watch?v=gU2ZPcS-bAk

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dałam radę w pracy bez lęków, bez benzo i wspomagaczy jestem z siebie dumna bardzo szczęsliwa

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, :smile:

Jeszoswiesz, super :great:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, :*** no tez sie cieszę, zobaczymy jak jutro...ale dzis był pelen entuzjazm przez wiekszosc dnia

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, :*** i będzie ...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne to ale dzisiaj radość sprawiła mi praca, której nienawidzę :shock: Moja nerwica bawi się zemną w chowanego od 2 dni i tak od czasu do czasu mówi "AKUKU TU JESTEM" :lol: Ostatnio trochę leserowałem i miałem za dużo czasu żeby myślec o rzeczach o których nie powinienem. Aż zapominałem,że trochę charówy może podnieść nastrój... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mircia nooooooooooo :105: Grzybek juz chrapie ale sama swiadomosc ze jest w pokoju obok i bede sie mogla wtulic przed snem jest super :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi