Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Thazek, no ja mysle, ze ta kobieta wazy wiecej, niz 70 kg. przy 1.70 wzrostu ... Uwazam, ze jest juz wrecz otyla...

I zgadzam sie z Shadowmere, co do idealnej wagi kobiety. Za to 178 i 78 kg, 185 i 85 kg itp, itd. to ideal wagowy u mezczyzn. Tu sie plus minus 10 nie odejmuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to "Wcale, ze nie wyglada dobrze"... To wyglada dobrze, czy nie? :D

Rozumiem, ze Tobie sie podoba, ale nie sadze aby wszyscy faceci dzielili z Toba te opinie. Nie dosc, ze za gruba nieco, to i niezgrabna - tzw. krowi stan, tj. krotkie nozki ,przynajmniej na tej focie ;) A wieszakow ja tez nie lubie, lubie harmonie i normalne szczuple zaokraglone kobiece sylwetki ze sredniej wielkosci piersiami i pewna doza tluszczyku, ale bez przesady...No ale jak kto woli;)

Sorki-nie widzialm przecinka wczesniej lub go nie bylo :) Teraz w kazdym razie wszystko gra w Twojej wypowiedzi;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcja, Marcja a widzisz ten znak interpunkcyjny w postaci przecinka? ;)

to powinno wyjaśnić sprawę :D

wcale nie krowi stan ma 165cm wzrostu :P

-- 01 lut 2011, 20:28 --

paradoksy, Wcale ,że nie jest pączkiem :P

dobrze sobie wygląda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie mam szczęście, że jestem proporcjonalnie zbudowana, bo nie chciałabym by ktoś mówił o mojej budowie ciała krowi stan :(

Wiecie co? Lepiej mówić/pisać komplementy lub używać wyważonych krytycznych słów niż gorzkich słów na temat rzeczy, które trudno zmienić, jeśli w ogóle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PF, no widzisz, wszystko rzecza gustu (chodzi mi o te nogi)

A dla mnie, jak juz wspominalam jakis czas temu, idealem byla jest i bedzie Penelope Cruz wraz z siostra :) Sam seks! Gdybym byla facetem przemierzylabym caly swiat "od Las vegas po Krym" by je zdobyc :lol:;)

penelope-cruz-mango-summer-2008-71108-1.jpg

new_mango_penelope_and_monica_cruz03.jpg

penelope-cruz-mango-advertising-hq.jpg

www.eroglamour.com-0584094-penelope-amp-monica-cruz-for-mango.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co wy ta dziewczyna od thazka nie jest gruba tylko ma takiec cyce wielkie i to robi takie dziwne wrazenie, marcja nie mysle zeby wazyla 70,

poza tym odnosnie wagi, to nie chodzi o to ile wazysz, bardziej o to ile masz na sobie tluszczu, wiadome ze miesnie wiecej waza, zwykle sportowcy ktorzy tenuja sporty w ktorych liczy sie sila (nie mowie tu o koksach czy ciezarowcach, np sprinterzy, koszykarze, zapasnicy) waza duzo wiecej, niz maja koncowke wzrostu, a na pewno nie wygladaja na otylych

a odnosnie tematu to to jak mi sie dana dziewczyna spodoba to wtedy kazda czesc jej ciala wyglada tak jak powinna :lol:

modelki mnie nie kreca az tak, nie wiem kto wymyslil ze tak maja kobiety wygladac, jak o tym glebiej pomyslec to naprawde jakies pojebusy to ustalaja

twarz to pierwsze na co patrze, a jak mi sie jeszcze dziewczyna z zachowania spodoba to czy troche wiecej mieska na dupce, czy mniej nie ma to znaczenia(lepiej troche wiecej niz za malo),nogi tez nie musza byc super proste czy zgrabne, ale napewno cos musi sie mi w niej spodobac i cos trzeba poczuc w kontakcie z taka osoba.

pamietam dziewczyne ze szkoly- blondyna, dlugie nogi, fajne cycki, ladna twarz, kazdy sie nia zachwycal pierwsze 3 tygodnie(ja tez), ale pamietam ze jak z nia zatanczylem to jakos tak zadnych emocjii :? , pozniej z nia pogadalem i ja poznalem prawie nic mnie w niej nie zainteresowalo, poczucie humoru tez inne niz moje, a potem do konca liceum zamienilismy moze z 20 zdan(a bylismy w tej samej klasie;))

wiec imo wyglad nie jest najwazniejszy, pomoze zainteresowac soba ale nie koniecznie utrzyma kogos przy nas, to dobrze bo pewnie do tej pory nie mialbym zadnej dziewczyny :lol:

ps mi tam sie Natalie Portman podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi