Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Hm, rzeczywiście jak się chudnie, to rysy też stają się wyraźniejsze, jak na moje oko - bardziej szlachetne a mniej amorkowate i pyzate ;)

Ale z własnego doświadczenia wiem, że twarz chudnie na końcu i żeby zmienić kształt twarzy (tak widocznie) musiałabym zrzucić z 6-10 kilo chyba ;) Mam nadzieję, że jestem na dobrej drodze bo zapisałam się na kurs przewodników po górach (strasznie się cieszę!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza figura u kobiety:))(procz piersi :mrgreen: bo sa sztuczne)

Heidi Montag-apetyczna,nie powiem :oops:

I co w związku z tym, że są sztuczne? Omawiamy wygląd czy użyteczność? Ładne, kształtne, odpowiednia wielkość.

Ja bym raczej powiedział że akurat piersi to ma fajne (chociaż jako użytkownik to bym wolał mniejsze).

Imho

jest powalająca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mantis, a to ,ze sztuczne sa nie naturalne i raczej odpychajace:)Nie doszukuj sie...

Nie doszukiwałem się niczego. Imho, wizualnie te piersi są cudowne, ale nie chciałbym, żeby moja dziewczyna takie miała (bo czymś takim ciężko się bawić i są niewygodne, więc po prostu nie rozumiem co ci się w nich nie podoba).

To jest chyba jedna z tych sytuacji, w których podejście do sprawy zależy od płci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie sztuczne cycki sa obrzydliwe,rownie dobrze moge sobie dokleic troche gumy,albo wypchac stanik skarpetami i dawac sie dotykac.

Niedlugo dupy sie bedzie dorabiac z plastiku,żeby mialy idealnie okragly ksztalt :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie sztuczne cycki sa obrzydliwe,rownie dobrze moge sobie dokleic troche gumy,albo wypchac stanik skarpetami i dawac sie dotykac.

Niedlugo dupy sie bedzie dorabiac z plastiku,żeby mialy idealnie okragly ksztalt :mrgreen:

są operacje powiększania pośladków itp

ale ja się kiedyś spotkałam na allegro z majtkami, które miały wszyte jakieś wyprofilowane poduszki coś jak stanik push up tylko w wersji majtkowej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi