Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

a mnie wkurza brak pewności siebie, w swoje możliwości :roll:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idle daj zanc moze ja sie karne ,nie wiem czy byłaś ja byłam kilka razy bo Bolków niedaleko i naprawdę impreza godna polecenia, klimacik niesamowity, wszyscy fjnie poprebierani, super

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sezon na codzienne kilkumiesięczne wiercenie u sąsiada z góry uważam za otwarte. W CZYM ON WIERCI TYLE LAT?! :roll::bezradny:

ooo maj gad....współczuje/ moze szpachluje dziury i od nowa ....trzym się :smile:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, co to za beznadziejna pogoda. Bardziej wiosennie było chyba na Boże Narodzenie :evil: U mnie teraz śnieg pada bleeee

Nerwica depresyjna, neurastenia, lęki itd....

Dziecko we mgle........

It's one of those things people say: you can't move on until you've let go of the past

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że przyjechała rodzina. Może nawet sam fakt odwiedzin byłby ok, przecież mogę posiedzieć w pokoju, ale, cholera, czy tak ciężko zrozumieć, że w domu niepalących się NIE PALI?! Śmierdzi w całej chacie, łeb mi pęka, a mieszkanie prześmiardnie i będzie czuć przez dłuższy czas.

Jak tak bardzo pragnie zapalić, to niech wypier*ala na balkon jak inni goście, on jeden pan i władca musi w domu smrodzić :evil:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba robi mi się jęczmień na oku. Wrrr :evil:

wiola249, współczuję, u mnie teraz słoneczko pięknie świeci.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kornelia_lilia, W sumie i tak nie chce mi się wychodzić na zewnątrz.. Jestem tak senna cały dzień, że masakra. Nie wiem czemu. Tak dziwnie jakoś. Cały dzień w piżamie chodzę, a właściwie przemieszczam się z krzesła na fotel i na odwrót. Też współczuję, jeśli o ten jęczmień chodzi :( Mi to się ciągle coś w oku robi, i ciągle jakieś kulki mam z których to niby miał być jęczmień, a nic nie ma.

I wkurza mnie teraz to, że nie mogę oglądać filmów które chciałam. No bo mój brat dziś wykupił na 2 dni na iplexie ten iplex Plus - przez sms, filmy już wybrane, a tu dupa nie da się, nie aktywowało się to niewiedzieć czemu :evil:

Nerwica depresyjna, neurastenia, lęki itd....

Dziecko we mgle........

It's one of those things people say: you can't move on until you've let go of the past

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, i bardzo dobrze.Złość, zdaniem mojej terapeutki, jest oznaką siły,wzmacniania się,wychodzenia z depresji ;) a Ty prawie nigdy się nie złościsz.

Tylko jeszcze spytam.Czy coś się stało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi