Skocz do zawartości
Nerwica.com

Faceci którzy nigdy nie byli w związku i prawiczki. Szanse ?

d65000

Rekomendowane odpowiedzi

Nameless,

chociaz jest to raczej trudne, przynajmniej dla mnie i jak sie domyślam dla ciebie też

Edytowane przez Gość

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, ale to pod wpływem Twojego zachowania ten pociąg do hazardu się w nich uaktywniał?

Nie wiem czy pod moim wpływem , ale w życiu nie miałam faceta, który nie miałby jakiegoś nałogu :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@anonus

Kobiety często nieświadomie krzywdzą facetów będąc dla nich przesadnie miłymi. One nic w tym nie widzą a my podświadomie to nadinterpretujemy. A potem wychodzą z tego jaja, jak z sieczkarni roztargnionego rolnika.

Są nawet kobiety które wskutek tego typu doświadczeń stają się niemiłe albo zimne dla facetów tak ogólnie, bo nie chcą być podrywane jak tylko się do kogoś uśmiechną.

Zeby byla akcja musi byc reakcja. Facet sobie moze podrywac ale madra laska zamiast zamieniac sie w zimna suke postawi jasno granice :roll:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, hehe, teraz tak sobie pomyślałem, że każda moja dziewczyna też, wcześniej nie zdawałem sobie nawet z tego sprawy, no ale ja nie miałem wielu dziewczyn więc to mogł być czysty przypadek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, ale to pod wpływem Twojego zachowania ten pociąg do hazardu się w nich uaktywniał?

Nie wiem czy pod moim wpływem , ale w życiu nie miałam faceta, który nie miałby jakiegoś nałogu :?

brak nałogu to chyba moja największa zaleta, oczywiście mam nałóg narzekanctwa ale nie ma go jeszcze na liście nałogów :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, moze to kwestia pewnosci siebie. Ja nie widze nic zlego w tym ze faceci podrywaja...taka ich natura. Od nas zalezy jak odpowiemy na ten podryw. Dla mnie glupota jest zmienianie sie w wredna jak wystarczy byc stanowczym.

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może podświadomie tacy cię pociągają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przesonduje ja w pewien sposob.

analne-spiralne-dildo-soft-twist-sonda-analna.jpg

Oh-you-93067263235.jpeg

Ty zbereźniku,ładnie to tak..

i jeszcze pod przykrywką..

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis sie przyznala, ze sie jej podobam. Splawilem ja, gdyz twierdze, ze jednak nie mam czasu na zwiazki za bardzo oraz jestem zbyt leniwy i dobrze bym sie przez to nie zatroszczyl nia. Nie wiem czy to po prostu nie jest jakas wewnetrzna blokada, strach przed zblizeniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi