Skocz do zawartości
Nerwica.com

Karmienie naszych zwierzaków :)

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Moja potrafi wpierdzielac jajka surowe z skorupkami 🤦

Haha, też nieźle. Ale moja jeszcze lepsza. Sąsiadka zostawiła na stole Toffifee na stole, otwarte i całą nieruszoną czekoladę. Tylko Bóg jeden wie, jak tej cwaniarce udało się otworzyć tę czekoladę i wyjąć czekoladki. Zostały same papierki. Wszyscy obsrana zbroja, bo ona taka alergiczka, ale na szczęście nic się jej nie stało. Kiedyś to samo zrobiła, wyjęła z torby prezentowej Rafaello.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Sigrid napisał(a):

Haha, też nieźle. Ale moja jeszcze lepsza. Sąsiadka zostawiła na stole Toffifee na stole, otwarte i całą nieruszoną czekoladę. Tylko Bóg jeden wie, jak tej cwaniarce udało się otworzyć tę czekoladę i wyjąć czekoladki. Zostały same papierki. Wszyscy obsrana zbroja, bo ona taka alergiczka, ale na szczęście nic się jej nie stało. Kiedyś to samo zrobiła, wyjęła z torby prezentowej Rafaello.

Moja jest taka sama. Wszystko zje ..kiedyś mi ściągnęła mięso mielone na kotlety. Ona miała obiad a my nie 😝 Maslo tez wylizala..od małego wciąga wszystko niczym odkurzacz. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

Moja jest taka sama. Wszystko zje ..kiedyś mi ściągnęła mięso mielone na kotlety. Ona miała obiad a my nie 😝 Maslo tez wylizala..od małego wciąga wszystko niczym odkurzacz. 

Mieliśmy kiedyś takiego jamniczka, ona taka pocieszna była, ale łakomczuch straszny. Kiedyś wyrwała mi bułkę z ręki i uciekła. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Sigrid napisał(a):

Mieliśmy kiedyś takiego jamniczka, ona taka pocieszna była, ale łakomczuch straszny. Kiedyś wyrwała mi bułkę z ręki i uciekła. 😅

Mój poprzedni pies to był artystą. Byle czego do pyska nie bral. Najlepsze karmy leżały w misce. Powąchał i odchodzil. Wolal nie jeść :lol: Skubaniec tylko tolerował mokra karmę i to nie byle jaka. Zanim wziął coś do pyska z ręki najpierw obwąchał z każdej strony. On jadał lepsze rzeczy ode mnie 😝

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

54 minuty temu, Sigrid napisał(a):

Mi kiedyś kundelek wyrwał kanapkę z ręki i uciekł, a ja się popłakałam (to był piknik, a ja byłam dzieckiem).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi