Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Zniszczona38 napisał(a):

Obudziłam się dużo wcześniej i płaczę.  Chciałbym napisać, że jest w porządku. Nic nie jest dobrze, czuję się okropnie. 

Rozumiem. Bo to normalna reakcja na trudne doświadczenia. Mogę powiedzieć, że ja jestem dzisiaj wściekła na pewnego człowieka na którego zbyt wiele lat "czekałam" . Uch, sporo manipulacji, ale tutaj jednak z tego, co się dowiedziałam najlepszym sposobem jest cisza. Cisza jest bardzo skuteczna. Jeśli wiesz, co mam na myśli. To trudne i tutaj nasze rozgrywanie emocji jest trudne. Zniknięcie i zapomnienie?.czy jest w ogóle opcja zapomnienia i wybaczenia?.nie wiem.

Edytowane przez Niewkopomonowana

I can read your mind better than you.

I don't run from my demons. I learn their names.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak. Powiem od siebie, że bardzo nie ufam facetom. Nie chcę powiedzieć, że każdy gość jest zły, toksyczny itp. tutaj bardziej chodzi jak to dzialalo w nim przypadku, ale wiedzą o tym nadeszła dużo później i nie. Nie pogodziłam się z tym.

Nigdy nie wiesz, co znajduje się we wnętrzu drugiego człowieka.

I can read your mind better than you.

I don't run from my demons. I learn their names.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Rozumiem. Bo to normalna reakcja na trudne doświadczenia. Mogę powiedzieć, że ja jestem dzisiaj wściekła na pewnego człowieka na którego zbyt wiele lat "czekałam" . Uch, sporo manipulacji, ale tutaj jednak z tego, co się dowiedziałam najlepszym sposobem jest cisza. Cisza jest bardzo skuteczna. Jeśli wiesz, co mam na myśli. To trudne i tutaj nasze rozgrywanie emocji jest trudne. Zniknięcie i zapomnienie?.czy jest w ogóle opcja zapomnienia i wybaczenia?.nie wiem.

Też nie wiem. Ja już nic nie wiem tak naprawdę. Mam tyle błędów,  że na samą myśl chce mi się wyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Niewkopomonowana napisał(a):

Jeżeli chcesz napisać. Długo na niego czekałaś? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi